Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bi sorun dm den iletişime geçin benimle çok önemliyseÖncelikle selamun aleyküm arkadaşlar şu sıralar çoğu kişinin istegram hesapları çalındı bu konuda yardımcı olabikicek arkadaşlar varmıdir acaba?
Instagram destek ekibine sorununu bildirebilirsinÖncelikle selamun aleyküm arkadaşlar şu sıralar çoğu kişinin istegram hesapları çalındı bu konuda yardımcı olabikicek arkadaşlar varmıdir acaba?
Kardeşim istediğin kadar bildir geri dönüş yapılmıyorInstagram destek ekibine sorununu bildirebilirsin
Değerli üye üslubunu düzeltirsen sevinirim ayrıca anında sana dönüş yapmalarını bekleyemesin senin gibi milyonlarca insan var bazen 2 hafta bazen 1 ay içinde dönüş yaparlar kendini gelistirmedigin ve bu işlerden anlamadığın sürece farklı bir şey yapamazsın ve hiç kimse sana bunun için yardim etmez dostumKardeşim istediğin kadar bildir geri dönüş yapılmıyor
Şimdi surda şunu anlamadım ben benim uslübumda ne var yanlış bişi mi dedim ben tamam bizde biliyoruz hemen dönüş yapılmadıgini hesap çalan arkadaş varsa diye sordum zaten sen konuyu kendin yanlış anlıyorsun anladın mı dostum.Değerli üye üslubunu düzeltirsen sevinirim ayrıca anında sana dönüş yapmalarını bekleyemesin senin gibi milyonlarca insan var bazen 2 hafta bazen 1 ay içinde dönüş yaparlar kendini gelistirmedigin ve bu işlerden anlamadığın sürece farklı bir şey yapamazsın ve hiç kimse sana bunun için yardim etmez dostum
Siber suçlar böyle şeylerle fazla ilgilenmiyor yani anlican unut o hesabıArkadaşlar merhabalar discord üzerinden bir topluluğa yayın yaptığımız esnada twitter hesabımızı ele geçirdiler yani aslında durum şöyle oldu canlı yayını telefondan açmıştık ve twitter hesabımız pubg hesabımız bağlıydı değer yaklaşık 10.000 12.000 tl değerinde bunu bilen kişiler vardı tanımadığımız insanlarda vardı o esnada bir anda twitterdan bir bildirim düştü ekran halihazırda açık olduğu için şahıs twitterımızın e postasını ve şifresini değiştirmiş pubg hesabımızı da bu vesileyle ele geçirmiş bu konuda bana yardım lazım siber suçlara ihbar ettim fakat numara patates sanırım