Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır onlarda hiç tecrubem yok blackphish le nextphisher kullanıyorum o dediklerin hakkında bilgi verebilirmisinHideneye ve Blackeye yi kullandinmi
zphisherinstagram için fixlenmemiş phisig tool arıyorum. varsa öyle güzel tool kurulumu ve kulanımı ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum saygılarımlaa...
Fixli deilde çok hata var misal ngrok gibizpisher ne oldu fix mi yedi
ngrok hataları mı ne gibi ? -Fixli deilde çok hata var misal ngrok gibi
Baglantiya girmiyor köprü hatasingrok hataları mı ne gibi ? -
karşılaşmadımBaglantiya girmiyor köprü hatasi
Uzun zamandır kullanmiyorsun heraldekarşılaşmadım
Kullanıyorum :=)Uzun zamandır kullanmiyorsun heralde![]()
Hangi toolsdan bahsediyorsunKısaca özetlemek gerekirse linke kendin girebiliyorsun ama karşı tarafa atınca linke giremiyor ve bilgiler düşmüyor
Daha önce denemedim fakat port ayarlarını düzgün yaptıysan bir sorun olmamalı arada kopmalar yaşanabilir ama ona şükür en azından port açıyoruz başka alternatif yokZphiser
Dogru diyorsun işte o gün o gündür soğudum zphiser dan hideneye ve Blackeye kullanmaya basladimDaha önce denemedim fakat port ayarlarını düzgün yaptıysan bir sorun olmamalı arada kopmalar yaşanabilir ama ona şükür en azından port açıyoruz başka alternatif yok
Reis script ile işim olmadığından fazla ilgilenmiyorum ama dediklerini bir yerden biliyor gibiyim en azından duymuş gibiyim olur da ihtiyacım olursa kullanacamDogru diyorsun işte o gün o gündür soğudum zphiser dan hideneye ve Blackeye kullanmaya basladim
Sknti yokReis script ile işim olmadığından fazla ilgilenmiyorum ama dediklerini bir yerden biliyor gibiyim en azından duymuş gibiyim olur da ihtiyacım olursa kullanacam