Instagram kapanan hesap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha detaylı bilgi verirmisin kapanan hesabımı geri açmak istiyorsun?Instagram kapanan hesap
Evet "yusufcukdesign" kullanıcı adında biri bana yazdı benim kullanıcı adım "yusufcuk_design"idi isim haklarını satın aldık kullanıcı adınızı değiştirir misiniz dedi ben de ne olabilir ki değiştireyim dedim. Aradan 8-9 saat falan geçti bir baktım Whatsapp hesabım kapatıldı Instagram hesaplarımdan çıkış yapıldı ve kapandı (yan fake hesaplarıma kadar) Facebook hesapları da aynı şekilde. Whatsappa itiraz talebi gönderdim ama kısa süre içinde cevap geldi ve kabul edilmedi, bir sürü mail yazdım destek maillerine hem Whatsappın hem Instagramın. hesabım kapatıldı ve hesabım başkasının eline geçti seçeneklerini defalarca denedim TC kimlik fotoğrafı istiyor attım kaç defa o bile kabul edilmedi 13 martta oldu olay kaç gündür uğraşıyorum mağdurum polise gittim linke tıklamadıysan yapılacak bir şey yok BTK'ya gidip dava mı ne açman gerekiyormuş bi şeyler dedi de yapmadım.Daha detaylı bilgi verirmisin kapanan hesabımı geri açmak istiyorsun?
isim hakkını aldıysa gitsin instagrama ticket açsın. neyse. hesabınız tamamen kapandıysa baskasının eline gecmez. geri açıldıysa çalınması veya supportun hesabı onlara vermesi gerekli. tc kimlik olayına bişey diyemem. zaten ekmek kapın değil ise çok takma kafaya. aç yenisini işine bak. destek hattı pek umursamıyor.Evet "yusufcukdesign" kullanıcı adında biri bana yazdı benim kullanıcı adım "yusufcuk_design"idi isim haklarını satın aldık kullanıcı adınızı değiştirir misiniz dedi ben de ne olabilir ki değiştireyim dedim. Aradan 8-9 saat falan geçti bir baktım Whatsapp hesabım kapatıldı Instagram hesaplarımdan çıkış yapıldı ve kapandı (yan fake hesaplarıma kadar) Facebook hesapları da aynı şekilde. Whatsappa itiraz talebi gönderdim ama kısa süre içinde cevap geldi ve kabul edilmedi, bir sürü mail yazdım destek maillerine hem Whatsappın hem Instagramın. hesabım kapatıldı ve hesabım başkasının eline geçti seçeneklerini defalarca denedim TC kimlik fotoğrafı istiyor attım kaç defa o bile kabul edilmedi 13 martta oldu olay kaç gündür uğraşıyorum mağdurum polise gittim linke tıklamadıysan yapılacak bir şey yok BTK'ya gidip dava mı ne açman gerekiyormuş bi şeyler dedi de yapmadım.
Whatsapp için nereye nasıl ticket attın detaylı anlatabilir misin bari onu kurtarayımisim hakkını aldıysa gitsin instagrama ticket açsın. neyse. hesabınız tamamen kapandıysa baskasının eline gecmez. geri açıldıysa çalınması veya supportun hesabı onlara vermesi gerekli. tc kimlik olayına bişey diyemem. zaten ekmek kapın değil ise çok takma kafaya. aç yenisini işine bak. destek hattı pek umursamıyor.
whatsapp olayına da ben ticket açtığımda 1 gün içinde dönmüşlerdi. tabi kapatılma nedenine göre değişebilir.
link hocamWhatsapp için nereye nasıl ticket attın detaylı anlatabilir misin bari onu kurtarayım