Merhaba arkadaşlar çaldığım Instagram hesabının emailini şifresini numarasını değişiyorum donduruyorum ama yinede kurucu düşüyor Instagram çalmak artık mümkün değil galiba kurucu geçilmiyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir hesapta bu senaryoya kurgulayip deneyeceğim hocam teşekkürlerhocam mail adresini değiştirip onaylamayı unutmayın öncelikle numarayı kaldıralım varsa facebook gibi hesaplar bağlıysa onlarıda kaldıralım. ardından şifreyi değiştirelim.
vpn ile hesaba giriş yapın örneğin USA, hesap şüpheliye düşecek kod istiyecek maili doğruladıysanız kod size düşer kodu girmeyın. sonra başka tarayıcıdan vpn adresini GR yapalım bu sefer tekrar şüpheli ekranı atalım. kodu girmeyelim. ardından vpn kapatıp tarayıcıdan giriş yapın kod isticek bu sefer kodu girin. sonra tekrar şüpheliye sokalım USA'dan kodu girmeyelim. ve gizli sekmeden kendi hesabınıza girin tekrar şüpheli ekranını geçin kurucu bilgilerini onaylayın ekranı çıkması lazım.
Hedef kişi aktif değil iken yapmanız daha makul aktif ise hızlı yapmanız lazım. hedefin hesaba girmeden bu işlemleri yapmak istiyoriseniz google aut. 2fa açalım erişim sağlayamasın.
rica ederim bildirirseniz olumlu/olumsuz diğer arkadaşlarda görsünYeni bir hesapta bu senaryoya kurgulayip deneyeceğim hocam teşekkürler
Fix yemiş en son şüpheli kodunu girince üzgünüz bir hata oluştu diyor hocam sonrasında normal Instagram sayfasina atiyor tekrar giriş yapınca direk giriyorrica ederim bildirirseniz olumlu/olumsuz diğer arkadaşlarda görsün
Malesef hocam dediğiniz herşeyi yaptım eksiksiz olmadıhenüz 2 gün önce yapmış idim bir sorun oluşmamıştı