Instagram Mail Vurma (Derlenmiş)[DEV KONU]

veira

Üye
17 Ocak 2016
182
0
Elinize Sağlık .Konu Fevkalade İsmimi Paylaştığınız İçinde Teşekkür Ederim :D
 
15 Mar 2018
157
1
Dostum şu gösterdiğin mobil uygulamadaki FTP özelliğini nasil kullanicaz yardımcı olur musun?
 

cerbug45

Katılımcı Üye
22 Nis 2016
425
1
Kanada
Dostum şu gösterdiğin mobil uygulamadaki FTP özelliğini nasil kullanicaz yardımcı olur musun?

Asagidaki resimde de goruldugu gibi FTP kismi mevcut. Oradan FTP'ye tiklayip sunucu ekle diyeceksin. Karsina cikan bolumde sitenin FTP bilgilerini girip baglanacaksin. Bu kadar basit. Dosyalari işaretleyi taşı diyerek FTP'ye tasiyabilirsin.


MDRJ46.jpg


Hocam kesin olarak doğrulama geçiyor demi 4 tane yılan gibi hesap gitti :(

Hesabin ait oldugu ulkeyi bulup o ulkeye vpn ile baglandiginiz surece dogrulamaya dusmuyor.

Mail spam düşüyor ve haliyle tüm olay mahvoluyor hocam ne yaptıysam olmuyor artık eskiden oluyordu artık mailler gitmiyor veya spam yiyor

Mail'in spama dusmesi sitenizle alakalidir. gmail.com gibi mail servislerinde siteniz guvenilir degil ise 5 ila 10 mailden sonra spama duser. Farkli bir yol denemek isterseniz sitenize ait bir mail olusturup deneyebilirsiniz. Ornegin siteniz; inistagramverify.com diyelim. Siz [email protected] diye bir mail acip buradan atabilirsiniz.

HMA VPN PRO uygulamasında AZERBAYCAN mevcutmu?

Azerbeycan dahil olmak uzere tum ulkeler mevcuttur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

rusyy

Yeni üye
20 May 2018
33
1
hostinger olabılır ama alan adına ınstagrram vs sosyal meday adları kullandırtmıyorlar :)
 

hayat63

Üye
1 Tem 2018
61
0
Dostum hesabı elinde tutma olayı çooook eskidendi simdi hesabı elınde tutman aşırı zor sahibinin salak biri olması lazım
 

thelubsy

Yeni üye
15 Eyl 2018
2
0
Videolu bir anlatım yapar mısınız ben dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum ama olmuyo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.