Merhaba iyi formlar İnstagram‘da mavi rozet ala bilmek için haber sitelerine çıkılıyor hatta alan 4 kişiyle görüştüm birisinin 20 haberi var google‘de almış öteki arkadaş rus manken onunla‘da konuştum haber sitelerine çıkmaya devam et alacaksın dedi 50+ haber oldu ama hala red alıyorum illa ki bilgili arkadaşlarımız hocalarımız vardır diye düşünüyorum hatta öte ki arkadaş 15 20 habere hesabı onaylandı ve instagram‘da mavi rozet verdi ama genelde haber sitelerine çıkıp alınıyor kanıtlı bir şey takipçi ile ilgisi yok hatta fake takipçileri olan bile alıyor konuşuyorum çünkü ama bende ki durumu çözemedim bu konu da yardımcı bilgili arkadaşlar varsa çöze bilirler mi bir çok ajanla görüştüm haberlerin tamam okey diyorlar fakat tek yaptıkları mail atıcaklar alıcaklar ben den düşük haberlilere almışlar refaransları var fakat neden ücret vereyim haberler tam kendim almak varken Acunn.com Haberler.com Abcgazetesi.com Timeturk.com Yurtgazetesi.com +45 haberlerim mevcut profilim düzenli ve güzel. Bilgili arkadaşlar Pm yoluyla ulaşa bilirler mi önemli bir durum benim için