Instagram mavi tikli yorumlar nasıl yapılıyor?

H4yDuTT

Yeni üye
10 May 2020
1
0
Arkadaşlar size bir sorum var instagram da bazı kişilerin fotoğraf ve videosuna mavi tikli kişiler yorum atiyor ama bu mavi tikliler hep yabancı yani onlarla alakasi yok.. Ve bazı kisiler dediğimde herhalde hacker neyse sorum şu nasıl attiriyorlar ??
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Roviend

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
302
8
૨&#945
Cevap: Instagram mavi tikliler

Bahsettiğiniz mavi tikli hesapların yorum olarak attırıldığını ve yahut bir user havuzunda bulunduklarını düsünmüyorum , Eğer bir user havuzunda bulunuyorsa bu mavi tikli hesaplar bununla yorum attırmak yerine hesabın direkt olarak satış yapılarak elden çıkarılması daha mantıklı ve karlıdır. Belki de gördüğünüz yorumlar bir hile değildir.
 

Reiɴα

Genel Sorumlu
21 Eki 2019
1,705
3,007
Cevap: Instagram mavi tikliler

Merhaba,

Bahsettiğiniz durum İnstagramın "Kısıtlama" özelliğidir. Aynı işlemi sizlerde uygulayabilirsiniz. Hile ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
 

The Coηq

Uzman üye
30 Tem 2019
1,791
45
Cevap: Instagram mavi tikliler

Merhabalar ;

İşini sağlam yapıp mavi tikli hesapları çaldıklarında arkadaşlarına hatıra olması için yorum atarlar genellikle veyahut hesap kalıcı onlarda kalırsa böyle bende mavi tik var havalarına giren tiplerdir onlar herhangi bir hilesi bulunmamakta :)

İyi Forumlar++
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.