instagram nasil hacklerim

Krypthon

Katılımcı Üye
21 Ağu 2021
795
752
Tien-Şan
Merhaba;

Hocam öncelikle hedef hakkında bilgi toplamanız çok önemlidir. Örneğin; kaç yaşında doğum tarihi nedir,hangi takımı tutar,nerede yaşar,nereli,hobileri nelerdir vs vs bu listeyi uzatablirsiniz daha sonra yapacağın işlem pshing yani sazan avlama olarak adlandırdığımız saldırı yöntemi burada sosyal mühendislik ve ikna kabiliyetinizi konuşturmanız çok önemli çeşitli araçlar kullanarak Social Enginering Toolkit (set) gibi sahte klon bir instagram sayfası oluşturup hedefin o link üzerinden hesabına giriş yapmasını sağlamaktır.

Diğer bir yöntem ise brute force yani kaba kuvvet saldırısıdır hedefin zaafiyetlerine göre örnek veriyorum adının ve doğum tarihin olduğu bir word list hazırlayıp deneme yanılma yöntemiyle şifreyi ele geçirmek olacaktır.

Son yöntem olarakta dış ağ saldırısı olarak hedef sisteme bir backdoor açıp zararlı yazılım (keylogger) gibi virüsler enjekte etmek veyahut Mıtm ( ortadaki adam saldırısı) yöntemiyle araya girip sniffin yani bulunduğun ağı veya dış ağı dinlemek olacaktır.

İyi Forumlar..
 

'Börteçine

Kıdemli Moderatör
25 Şub 2016
7,615
783
merhaba

hesabın sahibinin ilgisini çekebilecek şeyleri araştırıp bunlar üzerinden sosyal mühendislik yöntemlerini kullanarak hesabı ele geçirmeyi deneyin
 

'Türk

Kulüpler Genel Sorumlusu
5 May 2020
2,462
1,537
K E R K Ü K
Merhaba,

İnstagram hacklemek için çeşitli yöntemler mevcuttur, birçoğu eskidi ve özelliğini kaybetti, bunun sebebi tool olmaması değil
sistemlerin kendilerini geliştirmesidir.

1-) brute force: brute force atağı eskimiş bir taktiktir, günümüzde 2fa'nın yaygınlaşması şifrenin bile artık yetersiz kaldığını gösterir.

2-) trojan: trojan saldırıları hedefe sosyal mühendislik ile gönderilerek kullanılır sms, eposta ve çeşitli şifreleri görüp kaydetmenize olanak sağlar.

3-) phishing: fake site oluşturup (bu instagramın ta kendisi olabilir, bot takipçi siteleri olabilir v.s v.s) kurbanı kekleme, avı tuzağa düşerme taktiğidir.
 

CEPATR

Katılımcı Üye
insta nasıl hacklicem
Bence forum da araştır bulamazsan veya kafana takılan yer olursa öyle konu açarsan daha iyi olur senin için.
Bu linke de bakmanı öneririm orada anlattım zaten.


İyi Forumlar


ya1Mnm.png
 

raistaron

Katılımcı Üye
8 Tem 2020
709
316
neutron
insta nasıl hacklicem
dostum artık yeter günde 10 defa aynı konuyu açıyorsunuz ara bul forumda yüzlerce konu var bu konuda yeni kou açıp durmayun şu konuda

phishing kullanabirsin local olmamasına dikkat et
brute force var
anonim sms
anonim mail
ama bunların hepsi sosyal mühendisliğe bakar hacklemektn kastın eğer hesabı çalmaksa bunları kullanabilirsin ama hesabı çalmak istiyorsan bunun içinde çok yöntem var spam bot var mesela çok işe yararmı bilmiyorum emin değilim daha sonrasında sosyal mühendislik yöntemleri var
 

Bilinmiyor81110

Yeni üye
14 Ocak 2019
8
2
Evrean
forum cidden bitmiş adamın troll olduğunu bile anlayamacak kapasitede modlar var bu ne hal ?
ayrıca konu sahibi leaks nickli üyenin multisi vasat troll.
form çok daha önceden bitmişti oldlar ve professionallar buralardan emekli oldu hala kalan var fazla degil
insta nasıl hacklicem
forumun geçmişinde ve geçmiş konulara bakıldıgında olabildigince çok materyal ve bilgi mevcut üstüne üstlük onlarca konu paylaşıldı çok az forumu araştırsan en azından brute force vs. nasıl kullanıldıgını nasıl yapılacagını bilirsin hacking aleminde meşhur ve çok bilindik bir konu ama bu konular çok eskidi degişen sistemlerden nedeniyle yinede yapılması mümkün lakin ugraştırıyor tüyo verecek olursam
instayı hacklemek kişiyi hacklemektir şansın kişiye ve senin yetenegine / bilgine / tecrübelerine baglıdır problem instagramı hacklemek degil güvenliklerini geçmektir hesaba giriş yapsan dahi log olarak kişiye mail vs. gönderiliyor bunu geçmenin çok basit bir yolu var... :D orasınıda sen bul (hem ögrenmen için hemde seviyeni bilmedigim için)
 

illerin beyi

Katılımcı Üye
2 Mar 2021
971
92
yahu aslında böyle her hesabın bir konusu olması lazım altında sıfırdan başlayıp ilerleye ilerleye önüne çıkan sorunları çözerek en sonunda amaca ulaşılması lazım böyle sürekli birsürü konu açılıpta her seferinde sıfırdan başlanması çok mantıksız
 

Nonantiy

Global Moderatör
28 Haz 2020
1,997
1,091
Kayseri
Merhabalar,

ilk başta o kişinin güvenini kazamanmız gerekmekte'ki size bilgilerini versin. Yani hackle diyince hacklenmiyor maaleseft. Uzun süre vakit ayırmanız gerek bazı işlemleri gerçekleştiriyorsunuz.

Siber güvenlik kategorisinde açtığım konuyu ziyaret edebillirsiniz şifre saldırıları.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.