İnstagram nasıl hesap kapatabilirim

cengiz105

Uzman üye
11 Şub 2012
1,383
3
İzmir
Ustalar Logolu Bi İnstagram Hesabı Var Taklitele Logolu Hesabı Kapatamadım.. halka açık yalan dolan yeri geliyor haber paylaşıyor bu hesabı nasıl kapatırız 60b takipçisi var ben 150b hesaptan taklit attım kapanmadı. başka ne yöntemler mevcut yardımcı olur musunuz yada yapabilcek biri varsa ücret karşılıgında ? acile lazım yardımcı olun...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Cevap: İnstagram Hesabı Kapatma

Öncelikle şunu söylemem gerekir bu forumda para karşılığı veya değil hiçbir şekilde kişisel hack istediğinde bulunamazsın.
Ayrıca taktik için forumda birçok konu var taklit ile kapatamadıysan asılsız bilgiler seçeneği ile belli bir limitin üzerinde şikayet gelirse önce hesabı askıya alır birkaç gün içersinde kapatır.
Veya spam bot deneyebilirsin.

İyi Forumlar
 

Suskun

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
2,766
680
Germany
Cevap: İnstagram Hesabı Kapatma

Merhaba,
Öncelikle kurbanın takipçisinden daha çok hesabınız olması gerekir aksi takdirde kapanan sis olursunuz, vpn açarak spam atabilirsiniz,

İyi Forumlar.
 

HELLOBOYS

Katılımcı Üye
2 Ara 2019
326
4
Dostum termux uygulamasını indir ve yotube'a termux instagram kapatma yaz videolara bak şuan aklıma kullandığım program gelmiyor gelse söylerdim ama elbet bulursun 15 20 hesapla kapatabilirsin veya daha fazlasıyla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.