J jeremifxd Yeni üye Katılım 29 Eki 2018 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Kredi 0 5 Nis 2019 #1 {"status":"success","rowsAffected":0,"controlleduser":null} İnstagram panelinde herşeyi yapmış olmama rağmen bu hatayı alıyorum ve cookiesler aynı kalıyor çözümü varmıdır bunun ???
{"status":"success","rowsAffected":0,"controlleduser":null} İnstagram panelinde herşeyi yapmış olmama rağmen bu hatayı alıyorum ve cookiesler aynı kalıyor çözümü varmıdır bunun ???
J jeremifxd Yeni üye Katılım 29 Eki 2018 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Kredi 0 13 Nis 2019 Konuyu başlatan #2 Çözümü yokmu bu hatanın yardım lütfen ????? Oyla 0 Downvote
'Çakır Uzman üye Katılım 18 Mar 2018 Mesajlar 1,081 Çözümler 1 Tepkime puanı 8 Kredi 0 13 Nis 2019 #3 Merhabalar, Yeni Hesap Açıp Panelinize Eklemeyi Deneyiniz Olmazsa Eğer Admin Panelinden Cookies'inizi Aktarınız Eğer Aktarılmıyorsa FTP Üzerinden " app > cookies " Yapıp cookiesleri aktarınız cron ayarlarınızı yapınız Oyla 0 Downvote
Merhabalar, Yeni Hesap Açıp Panelinize Eklemeyi Deneyiniz Olmazsa Eğer Admin Panelinden Cookies'inizi Aktarınız Eğer Aktarılmıyorsa FTP Üzerinden " app > cookies " Yapıp cookiesleri aktarınız cron ayarlarınızı yapınız