İnstagram Panel Kurmak

Emower

Yeni üye
30 Haz 2018
44
0
İSTANBUL
Bır turlu kuramadım free host ve domaın aldım ama kuramadım yardımcı olurmusunuz forumdakı yazılanlara baktım ama anlamadım
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhabalar,

Gonzales adlı üyemizin rehber videosuna bakabilirsiniz. Bu arada aldığınız hatayı yazarsanız daha hızlı şekilde yardımcı oluruz.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=X9wgGjq4L70[/ame]
 

Emower

Yeni üye
30 Haz 2018
44
0
İSTANBUL
hocam ızledım bunu ama bıryerde sonra kopuyor yapamıyorum aynı yerlerden yazmpıyoruz nerde sıkıntı oldugunu nasıl anlatacagımı bılmıyorum

hocam cpanel bılgılerını versem bırı kurabılırmı yaklasık 1 aydır yapamadım ve ısteksız olmaya basladım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

fantazik22

Üye
16 Ağu 2012
127
0
İstanbul
Bu forum sitesi insanların birbirine yardım edebilmesi için kurulmuş özel bir yer. Fakat bu postlar günde elli kez açılmaktadır. Bakın arkadaşlar Host free, Script free, Domain free beş kuruş para vermeden Google'de bulunan önemli sitelerin aralarına gireceğinizi mi düşünmektesiniz. Ben bunu gerçekten anlayamıyorum. Hocam yardım istemeniz normal fakat bunları hiç gözden geçiriyor musunuz? Acaba neden kurulamıyor ? Bir script var ortada ve bunun satışı 2 Bin lirayken nasılda ücretsiz şekilde verim alacağınızı düzgün çalışmasını bekliyorsunuz? Yapmayın gözünüzü seveyim. Azıcık daha mantıklı düşünerek bir şeyler yapmaya çalışın. Sen bu sorunları çözsen bile free olduğu için hiçbir zaman işin içinden çıkamayacaksın. Hadi iyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.