Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oraya nasıl atacagız güzel anlatacak bilen varmı öm yazabilirler PROXY BULDUM AMA NASIL ATACAM BİLMİYORUM
Ftp ye gir dosyalar klasorune proxy_list.txt diye dosya oluştur tüm proxyleri at admin paneline gir proxy ayarlarına tıkla Proxy İçe Aktar de aktıralacak sonra Sistem Proxy Çek e tıkla eğer çalışan proxyler koymazsan malesef login sorunu olur Kolay Gelsin İyi Forumlar..Oraya nasıl atacagız güzel anlatacak bilen varmı öm yazabilirler PROXY BULDUM AMA NASIL ATACAM BİLMİYORUM
Ftp ye gir dosyalar klasorune proxy_list.txt diye dosya oluştur tüm proxyleri at admin paneline gir proxy ayarlarına tıkla Proxy İçe Aktar de aktıralacak sonra Sistem Proxy Çek e tıkla eğer çalışan proxyler koymazsan malesef login sorunu olur Kolay Gelsin İyi Forumlar..
eyw reisFtp ye gir dosyalar klasorune proxy_list.txt diye dosya oluştur tüm proxyleri at admin paneline gir proxy ayarlarına tıkla Proxy İçe Aktar de aktıralacak sonra Sistem Proxy Çek e tıkla eğer çalışan proxyler koymazsan malesef login sorunu olur Kolay Gelsin İyi Forumlar..