İyi günler.. ben bi tool ile link olusturuyom fakat link cok uzun bunu nasil kısaltabilirim bazi link kisaltma sitelerini denedim ama ya banliyo site yada olmuyo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum paylaştığın toolu az önce yükledim çok güzel şuan deniyorum umarım suspend yemez anlık link kısaltma olarak da github da maskphishing diye bir tool var idi ismini yanlış hatırlamıyorsamİyi günler.. ben bi tool ile link olusturuyom fakat link cok uzun bunu nasil kısaltabilirim bazi link kisaltma sitelerini denedim ama ya banliyo site yada olmuyo..
Site aç bir tane yönlendirme koy. Örn Freenomdanİyi günler.. ben bi tool ile link olusturuyom fakat link cok uzun bunu nasil kısaltabilirim bazi link kisaltma sitelerini denedim ama ya banliyo site yada olmuyo..
Knk bu karşı kişinin e postasını nerden buluyorsun yardımcı olurmusunDostum paylaştığın toolu az önce yükledim çok güzel şuan deniyorum umarım suspend yemez anlık link kısaltma olarak da github da maskphishing diye bir tool var idi ismini yanlış hatırlamıyorsam
Özelden yazabilirsinKnk bu karşı kişinin e postasını nerden buluyorsun yardımcı olurmusun