Rayea Katılımcı Üye Katılım 30 Eyl 2017 Mesajlar 440 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Nis 2020 #1 Beyler .org domainim var epizy'den hosting aldım cloudflare'den ssl aldım fakat cloudflare siteme Uyarı: Şüpheli Kimlik Avı Sitesi Önde! Diye index atmış bu uyarıyı yoksay ve siteye git dediğimde gidebiliyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
Beyler .org domainim var epizy'den hosting aldım cloudflare'den ssl aldım fakat cloudflare siteme Uyarı: Şüpheli Kimlik Avı Sitesi Önde! Diye index atmış bu uyarıyı yoksay ve siteye git dediğimde gidebiliyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
EYLL' Uzman üye Katılım 17 May 2019 Mesajlar 1,539 Çözümler 3 Tepkime puanı 189 Konum Hudut Kredi 0 10 Nis 2020 #2 domain şirketinle mail ile iletşie geç senin yapabileceğin bir şey yok Ayrıca bu tür siteler phishingtank ' A bildirilir Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Nis 2020 Oyla 0 Downvote
domain şirketinle mail ile iletşie geç senin yapabileceğin bir şey yok Ayrıca bu tür siteler phishingtank ' A bildirilir
Rayea Katılımcı Üye Katılım 30 Eyl 2017 Mesajlar 440 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Nis 2020 Konuyu başlatan #3 talatarda5252' Alıntı: domain şirketinle mail ile iletşie geç senin yapabileceğin bir şey yok Genişletmek için tıkla ... İndexi değiştirebiliyorum fakat ssl sertifikası olmadan phising siteme kimse düşmez Oyla 0 Downvote
talatarda5252' Alıntı: domain şirketinle mail ile iletşie geç senin yapabileceğin bir şey yok Genişletmek için tıkla ... İndexi değiştirebiliyorum fakat ssl sertifikası olmadan phising siteme kimse düşmez
P parrhesia0 Katılımcı Üye Katılım 29 Ağu 2019 Mesajlar 259 Tepkime puanı 4 Kredi 0 10 Nis 2020 #4 Dostum yaklaşık 2 ay benim site öyle kalmıştı. Sonunda çözdüm sorunu, bekleyerek düzelmez. Karalisteye düşmüş domain. Oyla 0 Downvote
Dostum yaklaşık 2 ay benim site öyle kalmıştı. Sonunda çözdüm sorunu, bekleyerek düzelmez. Karalisteye düşmüş domain.