folex Üye Katılım 23 Mar 2018 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Yaş 24 Konum Antalya Kredi 0 30 Eyl 2018 #1 Merhaba arkadaşlar instagramda 46bin takipcim var ama aktif degil bot reklam alıp para kazanmak isitiyorum ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba arkadaşlar instagramda 46bin takipcim var ama aktif degil bot reklam alıp para kazanmak isitiyorum ne yapmam gerekiyor ?
Coolkinq12 Kıdemli Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 2,765 Tepkime puanı 0 Konum Homeworld Kredi 0 30 Eyl 2018 #2 bgy,aog gibi ünlü sayfaların gönderilerinin altına yorum yap ilgi çekici olsun ya da instagrama reklam ver ki reklam al Oyla 0 Downvote
bgy,aog gibi ünlü sayfaların gönderilerinin altına yorum yap ilgi çekici olsun ya da instagrama reklam ver ki reklam al
Raizen Katılımcı Üye Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 471 Tepkime puanı 2 Kredi 0 30 Eyl 2018 #3 Bot hesaba kimsenin reklam vermeyeceğini söyleyim sana adama takipçi gitmeyecekse ne anlamı kaldı reklam vermenin. Oyla 0 Downvote
Bot hesaba kimsenin reklam vermeyeceğini söyleyim sana adama takipçi gitmeyecekse ne anlamı kaldı reklam vermenin.
Ariss Kıdemli Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 4,581 Çözümler 1 Tepkime puanı 115 Konum uzay Kredi 0 30 Eyl 2018 #4 Reklam veya tanıtım yapabileceğini belirten paylaşım yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi bot hesaba reklam veren olmaz Oyla 0 Downvote
Reklam veya tanıtım yapabileceğini belirten paylaşım yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi bot hesaba reklam veren olmaz