Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka bana yarımcı olur muçok fazla şikayette bulunabilirsin bu kişi beni taklit ediyor diye bildirebilirsin bot basıp spam diye bildirebilirsin ek olarak farklı linkler vardı benim arkadaş oradan bildirip birkaç kişiyi hesap sahipleri izinleri varken kapattırmıştı
method boş olduğu sürece ne kadar basarsan bas hiç etki etmezçok fazla şikayette bulunabilirsin bu kişi beni taklit ediyor diye bildirebilirsin bot basıp spam diye bildirebilirsin ek olarak farklı linkler vardı benim arkadaş oradan bildirip birkaç kişiyi hesap sahipleri izinleri varken kapattırmıştı
Hocam bana yardım eder misiniz rica ediyorum ulaşsam size kapatmak istediğim hesap varda rica ediyorummethod boş olduğu sürece ne kadar basarsan bas hiç etki etmez
pm den yaz bakarım bi ara knkHocam bana yardım eder misiniz rica ediyorum ulaşsam size kapatmak istediğim hesap varda rica ediyorum
Bot nasıl basabilirimçok fazla şikayette bulunabilirsin bu kişi beni taklit ediyor diye bildirebilirsin bot basıp spam diye bildirebilirsin ek olarak farklı linkler vardı benim arkadaş oradan bildirip birkaç kişiyi hesap sahipleri izinleri varken kapattırmıştı
Merhabalar, hocam beni taklit ediyor diye bir sürü hesaptan spam report edersen %70 - %75 kapanacaktır. İyi forumlar..İnstagramda çalışan hesap kapattırma methodu bilen varmı, kolay bir şekilde kapattırmak mümkünmü?
evet report etme çalışmıyor gibi bizde bir hesaba dediklerimi yaptık arkadaş çevresi olarak ama hala açıkmethod boş olduğu sürece ne kadar basarsan bas hiç etki etmez
bu mesajı yazdığımda denemiştik arkadaş grubu ile artık çalışmıyor galiba çünkü hesaba bot bastık birkaç ayrı yerden bildirdik ama hala duruyor hesapBot nasıl basabilirim
hesabda eyer instagrama aykiri drum yoksa zorbu mesajı yazdığımda denemiştik arkadaş grubu ile artık çalışmıyor galiba çünkü hesaba bot bastık birkaç ayrı yerden bildirdik ama hala duruyor hesap