İnstagram sevdiğim kızı takip etmek istiyorum.

penka

Katılımcı Üye
23 Eyl 2016
522
0
arkadaşlar instagramda sevdiğim bir kız var onu takip etmek istiyorum ama kabul etmiyor. bunun hack olarak bir çözümü var mı. ben sapık felan değilim. sadece kendisine platonik bağlıyım. onun fotoğrafları bana huzur veriyor. yok mu yardım edece mübarek biri?
 

hachiman

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,362
1
Bence hiç stalk hesapla falan ugraşma gerçek hesap aç kıza öyle takip isteği at(kabul etmeyeceğini düşünüyorsan stalk hesabınla dene) örneğin kızın ayşe nur diye bir arkadaşı var sende ayşe nur diye bir hesap aç ve öyle takip isteği yolla arkadaşı oldugu için direk takip isteğini kabul edecektir, zannetmiyorum gidip soracağını
 

seref5200

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
446
0
Devrem aynı durumu bende yaşadım şey yap kızın hobilerini biliyorsan Mesela basketbollmu oynuyor deki geçen basketbol oynarken gördüm çok iyi oynuyorsun senle arkadaş olabilirmiyim bana basketboll oynamayı öğretirmisin de ama hobiden gir ben öyle yaptım yada bir arkadaşına söyle o seni kızla tanıştırsın
 

Cilumut

Katılımcı Üye
29 Haz 2014
325
0
Hoşanıyorsan bence onunla konuş. Bir soru sorarak başla verdiği cevaplardan konusma türünden senınle konusup konusmak ıstemedıgını anlayabılırsın. (tabi daha once aynı ortamda bulunduysanız okul vb.) Korkma yazarım cevap vermez diye, Vermezse vermezsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.