İnstagram Stories Nedir? Nasıl daha çok kişi tarafından görülür /*SMK

Ahrem

Uzman üye
27 Şub 2016
1,030
0
ArchyLegends
Hepinize Merhaba Arkadaşlar!

İnstagram Stories nedir?

2016 yılı itibariyle 500 Milyon kullanıcısıyla popüler sosyal medya mecralarından biri olan Instagram 2 Ağustos’da “Instagram Stories” özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu özelliğini yayınlayacağını resmi blogu üzerinden kullanıcılarıyla paylaşan Instagram yeni özelliğinin Snapchat’le aynı olmasından dolayı kullanıcılardan olumsuz tepkiler aldı.

Ama bu bizi ilgilendirmiyor tabiki :trl :trl

Hadi konumuza geçelim

İnstagram Stories izlenmesinin takipci sayınızla alakası olduğu kadarda yine paylaşım* sıklığınızla ve doğru hashtag lerle alakalı.

İlk önce yapmanız gerekenler;

1- Cagritaner,Semihvarol gibi büyük hesapların fotograflarina "GT" yazmak. Bu şekilde aktif takipci kasıcazki Storiesimize bakıcak kisi sayisi çoğalsin.

2- Fotograflara uygun hashtag eklemek. İnstagram buna dikkat ediyor örnek olarak güneşli bir fotografta #summer #yaz gibi hashtagler etkili olur . Unutmadan hashtag eklerken hesabınız gizli de olmasın.

3- En önemliside konum. Stories lere konum eklemek görüntülenmeyi arttırır. "İstanbul Province, Kocaeli Province" gibi konumlar çok sık uğrandıgı icin ben bunları kullanıyorum.

4- Aktif olarak fotoğraf paylaşımı sizi keşfete düşürdüğü gibi Stories lerinizde keşfete düşer.

Not: Bazı forumlarda +18 hashtaglar kullanılması önerilmiş fakat bu şekilde İnstagram sizi kara listeye alabilir. Tehlikeye girmeye gerek yok.

Kanıtlar Akşam Eklenecek.
İyi forumlar.
 
Son düzenleme:

ardatknlp

Uzman üye
30 Tem 2017
1,137
0
ANITKABİR
Verdiginiz taktikleri uyguladım hikayeme normalde 100 kisi bakarken 200 e dogru gidiyor ustelik 1 saat oldu teşekkürler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.