Instagram Takipçi sistemi

Kaan2556

Yeni üye
18 Şub 2019
20
0
Türkiye
Herkese Merhaba, birkaç gündür görüyorum da herkes "it*ms*tis.com" issimli platformda ilan yayınlıyor hemde çok uygun fiyata. Aklıma hemen şu geldi ; bu insanlar bu kadar uygun fiyata bu işi yapabiliyorsa bunun illaki bir açığı vardır. Araştırdım ama bir şey bulamadım, kendi instagram botumuzu yapabilir miyiz ? yorum, izlenme, kaydetme, takipçi... vs. bunu yapabilen veya nasıl yapabileceğimi bilen var mı ?
 

Yusuf Walker

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
673
12
425
Trabzon
user toplayabilirsen yapabilirsin, user oluşturucu tool, site ve takipçi scriptine ihtiyacın olabilir. site şart değil localhostla da gönderebiliyorsundur diye tahmin ediyorum
evet localhosttanda gönderim yapabilir ama yüksek miktarda user kasması gerekmekte, oluşturucu kurarsa da çok fazla kaliteli olacagını sanmıyorum açıkçası..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.