Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk Olarak Cumartesi/ Pazar günleri çalışmaz. Ve öğlen saatlerinde deneyin
Şimdi ilk olarak kapatacağınız hesap'ı seçin (Profil Fotoğrafı Olmazsa Çalışmaz)
Daha sonra birtane şhop yapacağınız uygulama bulun ben Picsart kullanıyorum
Ve birtane kimlik arşivi bulun ordan kapatacağınız hesap'ın profil fotoğrafına en çok benzeyen kişiyi seçin
Daha sonra şhop uygulamasına gelin ve kimliğe kapatacağınız hesap'ın profilini koyun ve kapatacağınız hesap'ın
Profilini selifie çekilmiş kişinin yüzüne şhoplayin biraz zor ama araştırıp yapabilirsiniz PC olursa daha kolay yapabilirsiniz
Eğer yüzüne şhop yapamazaniz sadece kimliği şhoplayin ama olur mu bilmem deneyin yinede
Evet bunların hepsini yaptıktan sonra bu işlemleri uygulayın
Buraya Tıklayın
Daha sonra
1- Burdan Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış bunu seç
2- Taklit edilen kişi benim
3- [email protected] e-posta yerine bunu yaz
4-
Formdaki acıklama kısmına bunu yaz
MERHABA İNSTAGRAM EKİBİ BU ŞAHIS BENİM FOTOĞRAFLARIMI KOPYALAYARAK ARKADAŞLARIMDAN PARA TALEP EDİYOR BÖYLE BİR REZİLLİK OLAMAZ BU HESABIN KAPATILMADIĞI TAKDİRDE SİZİ VE BU KİŞİ HAKKINDA DAVA ACICAM SAYGILAR INSTAGRAM EKİBİ
Ve form yollayın
Daha sonra tekrardan aynı işlemleri yap ve e-posta bunu yaz
[email protected]
HMA VPN deneyerek de yapabilirsiniz ama açıklamayı transet ile ingilizce yapın
Buraya tıklayın link mi link ise çalışmıyorbiraz daha anlaşılır yazarsanız daha iyi olur. anladığım kadarıyla sizi veya başkasını taklit eden bir hesap var siz bunu kapatmak istiyorsunuz. şöyle bir method buldum. deneyebilirsiniz.