İnstagram telif hakkı ile ilgili gelen mail hk.

L2CAMe

Yeni üye
4 Haz 2019
6
0
Merhaba,
Ben telif hakkı ile ilgili instağrama forum gönderdim kullanıcı adıyla ilgili bir teilf hakkı. O kullanıcı adı ile ilgili sitem ve tvitter hesabımda var. instagramıda almak istiyorum. Bana instağramdan şöyle bir cevap geldi.
Bu dedikleri bilgi nedir ve buna nasıl ulaşabilirim veya gönderebilirim? Domain,hosting ve site yönetimi bana ait sadece bilginin ne olduğunu anlamadım. Yardımcı olabilen biri olursa sevinirim.

Please reply to this email with your registration number, a digital copy of your registration,
or a link to your registration on the appropriate intellectual property office’s website.
Çeviri:
Lütfen bu e-postayı kayıt numaranızla, kaydınızın dijital bir kopyasıyla veya uygun
fikri mülkiyet bürosunun web sitesinde kaydınızın bağlantısıyla yanıtlayın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

L2CAMe

Yeni üye
4 Haz 2019
6
0
Tam olarak bizden ne istiyorsun?

Sizden bu konuda olan bilgilerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Bu instagram benden ne istiyor onu anlamıyorum sadece. Bana gelen mail tam olarak şöyle.

Thanks for contacting us. To process your username request, we need a national or community trademark registration demonstrating your rights. However, it doesn't look like you've provided a registered trademark.

Please reply to this email with your registration number, a digital copy of your registration, or a link to your registration on the appropriate intellectual property office’s website.

Usernames are assigned on a first-come, first-served basis, and we aren't always able to grant username transfer requests. If you don't have a national or community trademark registration, you may wish to contact the account holder directly to resolve this issue.
Pek anlamadım fakat galba şunu demek istiyor, bize kanıtlayın o isimle olan sitenizin linkini atın VS.

Gönderdim, İnşallah doğrudur. Bilginiz için teşekkürler. :))
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.