Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim gerçekten çalışıyorPhishing yönteminin vücut bulmuş hali olabilir. İçerisinde kimlik bilgilerini çalan ya da sahte bir giriş sayfasına yönlendirip senin bilgilerini+insta apilerini istismar etme amacı taşıyabilir.
Adı üstünde "sen bana birşeyler ver bende sana eski kurulum instagram hesabı vereyim."
Kanmayın.
Gerçekten çalışıyor denedin. Bilemem benim burnuma pis bir koku geldi. Genelde insanları ağlarına düşürmek için yapılan tarzda şeyler. Bu tarz şeylere yaklaşımım olumlu değildir. Ama denemesi bedava tabiki de. Olumsuz bir aktivite algılarsanız da 2fa açıp şifrenizi değiştirin derim.Denedim gerçekten çalışıyor
Telegram'da paylaşılan "İnsta Tool" tarzı Python dosyalarının çoğu sahte. Gerçekten sana eski Instagram hesapları vermiyorlar. Genellikle bilgisayarındaki bilgileri (şifreler, çerezler, oturumlar) çalmak için hazırlanıyorlar. Bazıları da bilgisayarına gizlice erişim sağlamaya çalışıyor.Bu aralar özelikle telegram da insta tool adıya geçen pyhton dosyaları var bu tool çalıştırıyorsun ve sana eski Kurulum instagram hesabı veriyor bu nasıl oluyor biri bana bunu açılıyabilirmi