instagram toplu mesaj silme

Blueteamforse

Asistan Moderatör
17 Ağu 2023
176
77
TÜRK IRKININ OLDUĞU HER YER
merhaba intagramda mesajları otomatik olarak toplu bi şekilde silmenin yolu varmı
Dostum üzgünüm kişisel hesaplarda mesajları toplu olarak silme bulunmamaktadır.Ama instagram yardımcı ceo eklentileri,kodlar kullanarak silmek mevcut olabilir.
Ama buda instagram gizlik ve açıklarına yani hesabının çalınmasına yol açabilir bu yüzden önermiyorum.

En iyisi elle silmek :D

İyi forumlar dilerim...
 
Son düzenleme:

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
1,862
781
lihtgTHT.php
Yanılmıyorsam onaylı ve işletme hesapların böyle bir özellik mevcut. Bunu dışımda asla 3. kişiler tarafından yapılan araçları kullanmanızı tavsiye etmem, hesabınız zarar görecektir. Esenlikler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.