İnstagram Toplu Takipten Çıkma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losbey

Uzman üye
24 Mar 2018
1,196
0
Ankara
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bi Hile Yüzünden Takip Ettiklerim 8 bin oldu nasıl çıkartabilirim toplu yardım ederseniz sevinirim
 

ercudesen

Yeni üye
23 Mar 2018
48
0
Ankara
En güzeli Followers Chief uygulamasıdır, Lucky Patcher indirin ve Followers Chief'i google'dan apk olarak indirin yamalayıp otomasyonlarıda kullanabilirsiniz.
 

Cheno

Uzman üye
3 Haz 2017
1,347
1
Neredenmi?
Öğeyi denetle ve konsol bölümünden bir kodla otomatik takipten çıkıyordu ama hala çalışıyormu bilemem
Tek kodla takipten çıkma vs. şekilde arayarak bulabilirsiniz
 

mistirrobot

Yeni üye
26 Mar 2018
2
0
Bro bende "Cleaner for İnstagram" adlı bir program var takip ettiklerinin yanı sıra takipçi silme post silme beğeni geri çekme gibi işlemleride yapabiliyosun premium apk halini internette rahatça bulabilirsin ararsan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.