Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Konuyu 04.16 sularında yazmaya başladım
Instagram'da sıkıntısız bir şekilde hesap açmak hakkında çok istek olduğu için bir program yazdım
Konuyu 04.16 sularında yazmaya başladım
Instagram'da sıkıntısız bir şekilde hesap açmak hakkında çok istek olduğu için bir program yazdım
Yalnız bir kaç kişinin denemesini istiyorum.Program hakkında eksikleri söyleyebilcek kişilere ihtiyacım var.
Çalışma mantığı şu şekilde
Biliyorsunuz yandex maillerinde "[email protected]" adresi varken "[email protected]" olarak oluşturursak var olan yandex hesabına bildirimler gidiyor.
Bende bu fırsatı değerlendirerek random 1000 sayı oluşturdum ve bunu random olarak epostanın [at] kısmından oncekı "+1" kısmına aktardım ve her defasında 1000 e kadar herhangi bir sayı ekleyecek.İsterseniz bu sayıyı daha da arttırabilirim.
Biliyorsunuz yandex maillerinde "[email protected]" adresi varken "[email protected]" olarak oluşturursak var olan yandex hesabına bildirimler gidiyor.
Bende bu fırsatı değerlendirerek random 1000 sayı oluşturdum ve bunu random olarak epostanın [at] kısmından oncekı "+1" kısmına aktardım ve her defasında 1000 e kadar herhangi bir sayı ekleyecek.İsterseniz bu sayıyı daha da arttırabilirim.
Kullanıcı adını nasıl sınırsız üretiyor diyecek bu işin ehli insanların seslerini duyar gibiyim
Burda ise yeni bulmuş olduğum yöntemi işledim. Yöntem şudur :Random oluşturduğum sayıları önceden belirlemiş olduğum 15 kullanıcı adının sonuna rastgele bir şekilde eklemesidir.
programdan bir kare :

Son ayarları yapmadan önce denemenizi istiyorum. Bir kaç kişiye paylaşıcağım.Daha sonra forumda paylaşmayı düşünüyorum.
Konuyu yazmayı 04.34 sularında bitirmeyi başardım
Esen kalın ^^
Konuyu yazmayı 04.34 sularında bitirmeyi başardım
Esen kalın ^^