Instagram'da İstediğim Kullanıcı Adını Nasıl Alırım?

pislickene

Üye
10 Haz 2010
114
0
Merhabalar..

İnstagramda istediğim kullanıcı adı var. Hesap uzun zamandır kullanılmıyor. Hesabı açan kişi Endonezyalı biri iletişim kurdum fakat kendiside giremediğini söyledi. Bu kullanıcı adını nasıl alabilirim. Nasıl bir yöntemle bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
2,010
1,332
Cevap: Instagram İstenilen Kullanıcı Adını Almak

Merhaba, orta derecede 200 takipcili hesaplardan spam atınız. Spam yöntemi ile kapatabilirsiniz. Fakat bunu süreklilik gösterek deneyiniz.
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
325
Cevap: Instagram İstenilen Kullanıcı Adını Almak

Merhabalar,

Bildiğim kadarı ile kapanan hesabın nicki alınamaz fakat hesap sahibi ile detaylı görüşüp form açıp hesap bilgilerini verip kullanıcı adını boşa almayı deneyebilirsiniz. İyi forumlar.
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Cevap: Instagram İstenilen Kullanıcı Adını Almak

Bunun yapılabileceğine inanmıyorum.Bence , çok düşük bir ihtimal (0.001%) , çünki atacağınız her adım için bir çelişki mevcut.
 

SCR4PP3R

Yeni üye
26 Kas 2020
41
0
GİZLİ
İnterneti kapat sonra hesap ayarlarından kullanıcı adını yap sonra uygula ya bas ve instagramdan çık sonra interneti aç ve instagrama gir %50 ihtimalle olacaktır olmasada aynı şekilde denemeye devam et
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Merhaba, Kapanan hesapların nickleri düşmez, Media veya belirli bir ücret vererek bu kullanıcı adını aldırabilirsiniz. İsim size tescilliyse eğer tescil sayesinde alabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.