Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır resim kopyalamak ne demek?İnstagram'da sağ tık yaparak resim kopyalanmıyor bunu başka şekilde yapma şansımız varmı?
Kardeşim bu tarz uygulamalar ilk arayüz girişinde kullanılan instagram hesabının kullanıcı adı ve şifresini istiyor. Ne denli güvenli olduğunu bilmek imkansız. Giriş yaptığında diğer oturumlardan çıkışta yapılabilir. 2fa ya da maile kayıtlı değilse kendi hesabını kaybedebilir. Bu tarz 3.taraf uygulamaları kullanmanızı önermiyorum. Manuel girip indirmek daha iyi. Bilinmeyen kaynaktan gelen bir uygulamaya şifreyi doğrudan girmek sıkıntı çıkarabilir. Denemesi bedava olup sadece tavsiye niteliği taşımaktadır. Ya da dediğim gibi açık kaynak kodlu hesap taraması yapan toollar var githubda. Şifre vs hiçbirşey girmeden ilgili indirmeleri senin adına yapıyor. Onu kullanmak daha mantıklı.hayır resim kopyalamak ne demek?
Dediklerin alakasız seyler ancak bazı android uygulamari mevcuttur hesabın username ismi ile fotolarını indirip görebilirsiniz yani Instagram gibi ama hedef user da çalışıyor durumlarını fotolarını Felan indirebilirsin uygulama bu (reklam değildir!)
![]()
InAnalyze: Kilitli Hesap Gör - Google Play'de Uygulamalar
Kilitli hesapları görüntüleyin. Fotoğrafları görün, hikayeleri izleyinplay.google.com
Hayır istemiyor bu uygulama denedim.Kardeşim bu tarz uygulamalar ilk arayüz girişinde kullanılan instagram hesabının kullanıcı adı ve şifresini istiyor. Ne denli güvenli olduğunu bilmek imkansız. Giriş yaptığında diğer oturumlardan çıkışta yapılabilir. 2fa ya da maile kayıtlı değilse kendi hesabını kaybedebilir. Bu tarz 3.taraf uygulamaları kullanmanızı önermiyorum. Manuel girip indirmek daha iyi. Bilinmeyen kaynaktan gelen bir uygulamaya şifreyi doğrudan girmek sıkıntı çıkarabilir. Denemesi bedava olup sadece tavsiye niteliği taşımaktadır.
Yorumları incelediysen kullanıcıların çöp uygulama hali hazırda log kayıtlarının ön yüzünde gösterilen bilgileri analiz etmiş gibi ilk kullanımda aramış taramış gibi lanse ediyor. ''10 gönderi bulundu, xx takip edilen, xx takipçi, gmail adresi bulundu [email protected]'' vs gibi çöp bilgileri gösteriyor. Zaten biz bunları gizli hesaba ilk bakışımızda bile görüyoruz. Gönderileri görmek için analiz etmiş gibi yapıyor sonrasında senden para talep ediyor. Ödemeyi yapan kullanıcılarda ''ödeme yaptım 1 saattir gelmedi, para tuzağı kanmayın.'' diye yorum yapmış.Hayır istemiyor bu uygulama denedim.
Evet ama gösteriyor sadece ve inmesini yarıyor zaten basit diye önerdim sadece onun dışında çöp uygulama yani kardeşimiz indirmek için dedi bende öneri olsun dedim sadece evet haklısın bu tür uyalamar ile şifre filan paylaşılmaz manuel biraz uğraşarak daha iyi tabiki dediğiniz doğruYorumları incelediysen kullanıcıların çöp uygulama hali hazırda log kayıtlarının ön yüzünde gösterilen bilgileri analiz etmiş gibi ilk kullanımda aramış taramış gibi lanse ediyor. ''10 gönderi bulundu, xx takip edilen, xx takipçi, gmail adresi bulundu [email protected]'' vs gibi çöp bilgileri gösteriyor. Zaten biz bunları gizli hesaba ilk bakışımızda bile görüyoruz. Gönderileri görmek için analiz etmiş gibi yapıyor sonrasında senden para talep ediyor. Ödemeyi yapan kullanıcılarda ''ödeme yaptım 1 saattir gelmedi, para tuzağı kanmayın.'' diye yorum yapmış.
Dediğim gibi bu tarz 3.sınıf uygulamalar çöptür ve işlevini yerine getirmez. Hesabınızı kaybetmeye kadar gidebilir. Şifrenizi ve adınızı bu tarz uygulamalar ile paylaşmayın. Telefonunuza da pc'ye de indirmeyin. Manuel olarak verileri temin etmek gerçekten daha kolay.
Cigerim sakinEvet ama gösteriyor sadece ve inmesini yarıyor zaten basit diye önerdim sadece onun dışında çöp uygulama yani kardeşimiz indirmek için dedi bende öneri olsun dedim sadece evet haklısın bu tür uyalamar ile şifre filan paylaşılmaz manuel biraz uğraşarak daha iyi tabiki dediğiniz doğru
başka birinin.kendi profilinmi başka birinin mi
öyle değil kopyala yapıştır yapabileceğim şekilde.ss al geç ne uğraşıyorsun![]()
Bende sizi seviyorum kral adamsınızCigerim sakinadamın dibisin seviyorum seni sadece bilginiz olsun diye söylemek istedim tercihe tabi
Evet dediği gibi örnek linkler bırakıyorumResmi indirebilirsiniz arama yaptığınızda bir çok web sitesi çıkacaktır