Merhaba THT Ailesi bugun bahsedecegim konu belki birkaciniz biliyordur obamanin resmi instagram hesabi dun bir kisi tarafindan ele gecirildi
benim bugun anlatacagim sey ise bunu nasil yaptiklarini 2FA olmasina ragmen hesabi nasil ele gecirdikleri olucak
Hesap calindiktan sonra paylasilan st : 7vb0rgw.jpeg - Hızlı Resim
Saldirganlarin hesabi calma yontemi su sekildeydi meta support ai den sifremi unuttum hesabima erisemiyorum diyip hesabin kendi mailini o hesaptaki ana mail ile degistirme talebinde bulunuyordu bundan sonra metaya kendi mailini gonderip hesaptaki mail degisiklik islemini gerceklestirdiler benim bugun anlatacagim sey ise bunu nasil yaptiklarini 2FA olmasina ragmen hesabi nasil ele gecirdikleri olucak
Hesap calindiktan sonra paylasilan st : 7vb0rgw.jpeg - Hızlı Resim
2FA icin de ayni sekilde meta support ai den yardim alarak yaptilar bir baska sekilde de facebook uzerinden meta partnerine ait dogrulanmis bir hesaptan 2FA ile sorun yasiyorum diyip yedek kodu kendi maillerine talep edebiliyorlar bunu yaptiktan sonra hesaba erismis oluyorlar bu her hesap icin cok kolay bir sekilde yapiliyordu bunun disinda sadece hesap calmak degil degerli kullanici isimleri de alindi
Evet anlatmak istedigim bir baska acik da su
bu acik su ise yariyor herhangi bir kisinin telefon numarasindan telefon numarasinin bagli oldugu tum hesaplarin kullanici isimi acik bir sekilde gozukuyor normalde sansurlu bir sekilde gozuken bu kullanici isimleri artik sansursuz sekilde gozukuyor peki bu aciktan nasil yararlanirsinizandorid tavsiyemdir ama ios da da yapabilirsiniz
Adim-1 instagram.com/hacked sayfasina gidip hedef numaranin telefon numarasini yazin ve devam et e tiklayin hesaplar sansursuz sekilde gozukecekdir Adimlar uygulama icinden yapilmalidir
hesaplar cikiyor ama sansurlu sekilde cikiyorsa geri gidip tekrar deneyin 2-3 defa kullanici isimleri gozukecekdir
bu method birkac saat once ortaya cikti eger calismiyorsa method fixlenmis demektir
Instagram bu siralar cok fazla acik vermeye basladi bu aciklar hakkinda sizlerin dusunceleri nelerdir?