İnstagram'dan Yeni Yasak

BörüHan

Uzman üye
13 Ocak 2018
1,176
277
Ötüken🇹🇷
Instagram, kuralları ihlal eden hesapları kalıcı olarak kapatacak!



Dünya'nın en en popüler sosyal medya platformlarından instagram "Direct Mesaj(DM)"lerde tacizcileri,küfredenleri kısacası kötü niyetli kişilerin hesaplarını kalıcı olarak kapatılacağı bilgisini verdi.

Önceden Dm'lerde taciz bildirimi yapıldığında dm özelliğini geçici olarak kısıtlayan instagram bundan sonraki dönemlerde taciz olarak bildirilen dm lerin incelemeler yapıldıktan sonra kalıcı olarak kapatılacağını açıkladı.



Ayrıca mesajlaşma kısıtlamarını aşmak ve kötüye kullanım için açılan yeni hesaplarda kapatılacak.

Son olarak kullanıcıların takip etmedikleri hesaplardan gelen mesajları devre dışı bırakmalarına olanak tanıyan DM kontrollerini herkesin kullanımına sunmaya çalıştığını bildirildi.


[Alım konusuna gitmek için tıklayınız]
 
Son düzenleme:

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
En iyisi olmuş insanları özellikle annelerimiz ve kardeşlerimize karşı sözlü tacizler azalır.
İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.