Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hata, giriş yapmaya çalıştığınız Instagram hesabının giriş bilgilerinin yanlış olduğunu veya Instagram'ın sunucularında geçici bir sorun olduğunu gösterir.Her şeyi kurdum ama "[kullaniciadi] Giriş yapılırken hata oluştu!" hatası veriyor nasil düzeltebilirim?
Spambot panelini kurdum kullanıcı adını soruyor onu giriyorum, kullanıcı url soruyor onu da giriyorum sonrasında saldırı başlatıyor diyor üstünden 2 saniye geçmeden [kullaniciadi] Giriş yapılırken hata oluştu!" hatası veriyorsorunu tam olarak anlat
Pardon benim cevap yanlış oluyor o zamanSpambot panelini kurdum kullanıcı adını soruyor onu giriyorum, kullanıcı url soruyor onu da giriyorum sonrasında saldırı başlatıyor diyor üstünden 2 saniye geçmeden [kullaniciadi] Giriş yapılırken hata oluştu!" hatası veriyor
dostum hiçbirinde sıkıntı yok hepsi okeyBu hata, giriş yapmaya çalıştığınız Instagram hesabının giriş bilgilerinin yanlış olduğunu veya Instagram'ın sunucularında geçici bir sorun olduğunu gösterir.
Bu hatayı düzeltmek için şunları deneyebilirsiniz:
Bu adımları uyguladıktan sonra sorun hala devam ederse, farklı bir cihaz veya internet bağlantısı kullanarak hesabınıza giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
- Giriş bilgilerinizi kontrol edin: Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yazdığınızdan emin olun. Şifrenizi unuttuysanız, Instagram'ın şifre sıfırlama özelliğini kullanarak yeni bir şifre oluşturun.
- İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Sorunun internet bağlantınızdan kaynaklandığını düşünüyorsanız, modeminizi veya yönlendiricinizi yeniden başlatmayı deneyin.
- Instagram uygulamasını güncelleyin: Instagram uygulamanızı son sürüme güncelleyin. Bu, uygulamanın hatalarını düzeltmek için yeni güncellemeleri içerebilir.
- Instagram'ın sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edin: Instagram'ın resmi hesaplarından veya İnternet'teki çeşitli araçlardan, Instagram'ın sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edin.
- Instagram destek ekibiyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımların hiçbiri sorunu çözmediyse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçin. Sorunu açıklayın ve hesabınızın erişimini geri kazanmak için yardım isteyin.
sanırım evet bende anlamadim ilk başta okuyuncaPardon benim cevap yanlış oluyor o zaman
Bu hatanın nedeni, hedef kullanıcının hesabının güvenlik önlemleri tarafından korunması olabilir. Instagram, otomatik işlemleri ve spam saldırılarını önlemek için hesaplarını koruma altına alır.dostum hiçbirinde sıkıntı yok hepsi okey