🤖 Instaspamv4 | Instagram Şikayet Otomasyonu

cumbullop

Uzman üye
9 Ağu 2015
1,163
0
KOCAELİ
programın geliştirilmesi gerekiyor.kendim girdiğimde foruma spam attın yeter diyorprogramdan denediğimde başarılı diyor bu işlikte bişeylik yok mu?
ve kendimiz proxy ekleyemiyoruz. 3.7.7 pyhton bulunamadı
 
Son düzenleme:

alpsrbg

Yeni üye
6 Nis 2020
1
0
Ben giremedim python da kurulu pip install requests cmd ye yazıyorum olmuyor uygulamaya yazamıyorum yönetici olarak çalıştırıncada python 3.7.0 yüklü değil diyor ama yüklü ????
 

FireSpeed

Yeni üye
28 Ağu 2015
1
0
Bilgisayarımda pythonun 3.7.0'dan bütün en üst sürüme kadar tek tek denediğim halde python bulunamadı hatasıyla karşılaşiyorum. Özellikle 3.7.7 yide denedim ancak hiçbir türlü o pythonu bulmuyor hocam, sıkıntı bendemidir acaba?
 

aLoNeArMy

Katılımcı Üye
4 Şub 2015
443
0
Stock
arkadaşlar konuyu karalamak gibi olmasın hiçbir şekilde çalışmıyor
hangi hesabı şikayet ettiysem hiçbir şekilde etki etmedi
 

MSGmerto

Yeni üye
23 Kas 2019
1
0
Mobilde yapmaya çalışıyorum ama nasıl başlatıcaz bilmiyorum başlatma kodu nedir?

Kanka çalıştırma komutu ney termuxta nası çalıştırıcaz botu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ElJesT

Üye
20 Ağu 2011
57
0
Program konu paylaşıldığında indirilip denendi.Başarılı bir şekilde şikayetler gönderiliyor.Fakat sonuç başarısız.Boş hesap bile uçmadı :)
 

whatamnotsaying

Katılımcı Üye
29 Mar 2020
408
5
Dostlar, böyle okuyorum bir çoğunuzun yorumunu kimileri sorun yaşıyorum diyor kimileri çalışıyo ama hesap kapanmıyo diyo hatta kimileri saygısızlık edip programın hiçbir işe yaramadığını söyleyenler bile olabiliyo.


Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Instagram belki de sizin düşündüğünüz kadar mal değildir. Ard arda spam yapıp istekler gönderirseniz aynı ip adresinden şüpheli durumuna düşersiniz. Gene ard arda farklı lokasyonlardaki proxylerle spam yapıp istekler gönderirseniz şüpheli durumuna düşersiniz çünkü ismi "arda" olan bir hesaba bir Amerikadan bir Rusyadan vs... ard arda şikayet gelmesine Instagram'ın inanacağına mı sandınız cidden ? Gene ard arda aynı lokasyonlarda fakat kullanılan proxy'nin yeteri kadar güvenli olmaması sonucu sistem proxy kullandığınızı anlarsa gene şüpheli duruma düşersiniz. Gene ard arda aynı lokasyonlarda ve sisteme proxy kullandığını belli etmeyen proxyleri kullanıp spam yaparsanız gene bir nebze şüpheli durumuna düşebilirsiniz.



Sizler muhtemelen yazılım eğitimi almadan kendi pembe gözlüklü dünyalarınızda okus pokus yapıp hiç emek vermeden sonuçlara ulaşmak istiyor olabilirsiniz. Fakat hayat armut piş ağzıma düş diyenleri kaale alır mı ? (Hichigo abi bile muhtemelen emek vermediğinizi görmüş ki cevap vermemiş.)



Velhasıl kelam, @Hichigo abimin konularını arada görüyorum gayet güzel fikirleri var. Pythonla neler yapılabileceği konusunda akıl sahiplerine ilham olabiliyor. Eğer aklınızı kullanıp çabalayıp öğrenirseniz zaten gerisini siz getirirsiniz. Fakat eğer ahmaklık edip başkasına muhtaç haline düşürürseniz kendinizi kainat size güler de ağlar da...(Bir sorunu çözmek için çözüm ne diye sormadan önce sorun ne diye anlayın)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.