Intel Core i7 Extreme Hakkında Ön Bilgi

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
Intel® Core™ i7 İşlemci Extreme Sürümü (THT)
416739.htm


En büyük oyun silahınızı salın
(THT)
(THT)
Gezegendeki en hızlı işlemci ile uç noktalardaki oyun dünyasını keşfedin: Intel® Core™ i7 işlemci Extreme Sürümü.¹ İş yükünüze uyan performansı dinamik olarak hızlandıran hızlı, akıllı çoklu çekirdek teknolojisi ile, oyun performansında mükemmel bir iyileşme gösterir.(THT)
Ancak performans oyun ile sınırlı değildir. Yüzde 25 daha hızlı çoklu görev yapacak, yüzde 79 daha hızlı mükemmel dijital medya yaratımında bulunacak ve yüzde 46 daha hızlı resim işleyeceksiniz, ayrıca fotoğraf rötuşlama ve düzenleme için mükemmel performans.¹(THT)
Aslında ne yaparsanız yapın maksimum performansı en fazla ihtiyacınız olan yerde ve zamanda etkinleştiren Intel® Turbo Boost teknolojisi² ve Intel® Hyper-Threading (Intel® HT teknolojisi)³ teknolojisi kombinasyonu sayesinde yaşayacaksınız.(THT)

Ürün bilgisi
(THT)


* 3,20 GHz ve 3,33 GHz çekirdek hızı
(THT)
* Intel® HT teknolojisi ile 8 işlemci parçacığı(THT)
* 8 MB Intel® Smart Cache(THT)
* 3 adet DDR3 1066 MHz bellek kanalı(THT)

Özellikler ve avantajlar
(THT)


Oyun ve gelişmiş multimedya sınırlarında gezinin.
(THT)
Intel Core i7 işlemcileri dört çekirdek performansına inanilmaz performans katar ve işlemci teknolojilerinde en son yenilikleri içerir:
(THT)

* Intel® Turbo Boost teknolojisi talepkar uygulamalardaki hızı artırır, bu da en cok ihtiyacınız olduğu zamanda iş yükü performansınıza uyacak performansı dinamik olarak hızlandırır.²
(THT)
* Intel® Hyper-Threading teknolojisi yüksek işlem parçacıklı uygulamaları daha fazla işi paralel olarak yapmak için etkinleştirir. İşletim sistemine sunulan 8 işlem parçası ile çoklu görev daha kolay hale gelir.³
* Intel® Smart Cache daha yüksek performans, daha etkili önbellek alt sistemi sağlar. Sektör lideri, çok parçalı oyunlar için geliştirilmiştir.
* Intel® QuickPath Interconnect daha fazla bant genişliği ve daha az gecikme icin tasarlanmıştır. Extreme Sürümü işlemcisi ile 25.6 GB/saniyelik veri aktarımı hızına erişin.
(THT)
* Entegre bellek denetleyicisi 3 adet DDR3 1066 MHz bellek kanalı etkinleştirir, bu da 25,6 GB/saniyelik bellek bant genisliği sağlar. Bu bellek denetleyicisinin düşük seviyedeki gecikmesi ve yüksek bellek bant genişliği veri yoğunluklu uygulamalar için mükemmel performans sunar.
* Intel® HD Boost birçok multimedya ve işlemci ağırlıklı uygulamalarda iyileştirme sağlar. 128 bit SSE talimatları, SSE4 ile optimize edilmiş uygulamalarla yeni bir işlemci etkinliği seviyesini sağlayan, her bir saat döngüsü başına mükemmel oranlarda dağıtılır.
(THT)


Intel® Core™ i7 Mobil İşlemci Extreme Sürümü

Gezegendeki en hızlı dizüstü bilgisayar işlemcisi.¹Intel® Core™ i7 mobil işlemci Extreme Sürümü ile donatılmış dizüstü bilgisayarların en uç akıllı performansına geçerek ekstrem oyun ve multimedya dünyanıza yön verin ve onu açığa çıkarın.
(THT)

Kontrol tutkunları, çığır açan donanımınız ile tanışın. Intel Core i7 mobil işlemci Extreme sürümlü dizüstü bilgisayarlar Intel® Extreme Bellek Profillerini (Intel® XMP) ve hız arttırmanızı; inanılmaz performans ve pil ömrü optimizasyonları için mobil donanımınızı ayarlamanızı kolaylaştıran Intel Mobil Iron City 1.3’ü destekler.²
(THT)

Ayrıca, çift ayrı grafik desteği ile, hareket halinde akıllara durgunluk veren grafikler için yüksek performansı yaşayacaksınız, tam canlı renklerle ve benzeri görülmemiş gerçeklikte oyun oynayabilirsiniz.
(THT)

Özellikler ve avantajlar
(THT)


Dizüstü bilgisayarınızı, çığır açan oyun performansı ve mobil halde grafik için en baştan tasarlanmış Intel® Core i7 mobil işlemci Extreme Sürümü ile yükselterek mobil performans sınırlarını kaldırın.
(THT)

Yüksek hızlar sınırsız ve dahili:
(THT)

İş yükünüzü karşılamak için %60'a varan işlemci saat hızını arttıran Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile yoğun uygulamalar için hızınızı arttırın.°
Intel® Hyper-Threading Teknolojisi (Intel® HT Teknolojisi) göz alıcı hızlı çok işlemcili performansı ile yüksek parçalı uygulamalara güç katın.±
Dahili bellek mimarisi ile performansı geliştirmek için bellek bant genişliğini ikiye katlayın.∇
(THT)
Yapak Zeka fiziklerini dağıtan ve sekiz yazılım parçası arasında işlem yapan donanım tabanlı teknoloji ile yüksek parçalı oyunlarda %25 gelişmenin tadını çıkarın.(THT)

2v9xjk6.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.