Intel'de üç işlemci daha emeklilik dönemine giriyor; İşte detaylar

!nFiNiTe

Kadim Üye
21 Şub 2011
5,915
3
Hell
intellogoeol3cpu_dh_fx57.jpg

Sandy Bridge-E kod adını taşıyan yüksek performanslı Core i7-3000 işlemci modellerini son çeyrekte pazara sunmaya hazırlanan Intel, bir önceki nesle ait işlemcileri için emeklilik işlemlerini sürdürüyor. Gelen son bilgilere göre ChipZilla, 3.2GHz'de çalışan Core i5-655K, 2.8GHz'de çalışan Core i5-760 ve 2.93GHz'de çalışan Core i7-875K modelleri için üretimi sonlandırma programını başlatmış durumda.

Açıklanan takvime göre emeklilik öncesinde son bir yıla giren LGA1156 formundaki Westmere tabanlı işlemciler için sipariş alımı 24 Şubat 2012'ye devam edecek. Gelen son siparişler doğrultusunda son sevkiyat ise 10 Ağustos 2012'de gerçekleştirilecek. Aynı tarih itibariyle Intel'in işlemci ürün gamının tamamına yakınının Sandy Bridge ve Ivy Bridge tabanlı yeni nesil işlemcilerden oluşması bekleniyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.