Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Selamün Aleyküm.Bizim mahallede birin İnternet cafe var kazıkçı bende oraya Rat veya Log atmak istiyorum ama pc de deep freeze var sizce nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
çok düşünmüştüm bende log atıp hesapları felan çalıcaktımda bulamadım deep freeze windows serverinden etkisiz bırakamyı dene ben öyle yapmıştım varsa başka yöntem söyleyin her net kafe de oluyo
Abi bana 50 kuruşluk atsana deyince adam size yok olmaz diyor sonra hakediyor.
Ne muhabbetin olabilir bjr samimiyet kurmadigin surece internet kafeci ile ver parani geç otur
mesela bizim burda 7 ye giden çocuk geldi abi 1 saat dedi verdi parayı oturdu masa dondu adam çocuga vurdu 2-3 tane kovdu 2 dk sonra düzeldi masa deyermiydi şimdi o küçücük çocugu aglatmaya
O zaman o adamı çok kantarlamışsıniz gülüm şahsen ben benim dükkanda bırak kendim vurmayı yanindakinle kavga etmesine bile musade etmiyorum..
Öyle yaoana böyle sanaldan bir halt etmeyeceksin. OdunSpor keser onu ...
ilk cafe hackımı hatırlıyorum bi keyloger vardı sabah bi masa acıyodum atıyodum masya keylogeri akşam gelince tekrar acıyodum tüm hespalar bende :ASdvasd ulan ne günlerdi özledim eskiyi