İnternet Hızı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atorvastatin

Katılımcı Üye
24 Haz 2012
465
0
Turk Hack Te
Merhabalar .

Benim bi dayı oglu var.
Evleri bizim evin 2 ev yan tarafında.
Modemlerimiz farklı.
Ama onların neti daha hızlı.
Dağıtım yerine 2mizde aynıyız.
Mesela oyundaki ms'ler onun 13ms 9ms benim 93ms 65ms .
Bu ne ile alakalıdır .
Modem intetnet hızını etkiler mi yoksa ttnet'i aramalımıyım ?
 

|TurKs StrongLy|

Kıdemli Üye
26 Şub 2012
2,009
5
Kullandıpınız TTNET Paketinden Olabilir. TTNET Müşteri Hizmetlerini Arayın. Durum Böyle Böyle Netim Yavaş Ne Yapılabilir Diye Belirtin , Sizi Başka bir Ekibe Yönlendirirle Modemden yada başka bir Durumdansa Eğer Yardımcı Olurlar.
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
47
Little Town.
ethernet kartından olan birşey değildir. senin pcnde aktif olan programlar internet alışverişlerin ve hatta pc nin oyundaki performansı bile ping lere etki eder
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.