yeni tasindigimiz eve comnet fiber baglattik ve yasadigim sehirde comnetin altyapisi olmadigi icin ve modem almaya param olmadigi icin direk turk telekomun alt yapisini kullandiklari icin turk telekom servisi geldi ve turk tekekom modemi baglandi. kullandigim laptopta wifi 6 teknolojisi var ama sanirim modemden kaynakli 30 mbps veriyor.(internet paketim 100 mbps) benim dusuncem modemden kaynakli olmasi xiaominin kucuk bir routeri var ondan alsam interneti onun uzerinden dagitsam olurmu yoksa direk modemimi degistirmem gerekiyor cok bir param yok ve modem kotu oldugu icin bazi odalarda internet cekmiyor bile. dedigim gibi minik router alsam sorunum cozulurmu. benim bildigim kadariyla wifi 6 neredeyse ethernet ile ayni hizlari veren bir teknoloji ben boyle biliyorum yani benim dusuncem butun olanaklari kattigim zaman modemden kaynakli oldugu. yardimci olabilirmisiniz rica etsem.
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Güçlendirici 300 Mbps Yorumları, Fiyatı - Trendyol
bahsettigim router bu
HERKESE IYI FORUMLAR <3
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Güçlendirici 300 Mbps Yorumları, Fiyatı - Trendyol
bahsettigim router bu
HERKESE IYI FORUMLAR <3