İnternet para kazanmada son durum

dedem34

Yeni üye
15 Ağu 2009
13
0
1.adim ="http://www.AWSurveys.com?R=530997"]para kazanma sitesine buraya tikliyoruz ve Create Free Account Tıklıyoruz.

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/avv1.bmp

2.Adım : Üyelik bilgilerimizi girip Create For Acount’a basıyoruz.

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/av2.bmp

3.Adım : Şimdi Üye Olduk Ve İlk Kazancımızı Yani İlk Paramızı Almak İçin Şu Anket Sorularının Hepsine Tıklayıp Hepsi Bitene Kadar Çözücez Ve Bize Şimdilik Bedavadan 2$ vericek.

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v3.bmp

4.Adım : Burada Size Bu Anket & Websitesi hakkında bir yorum yapmanızı istiyor, Perfect website..! yazip geçiyoruz tüm anket & sorularda öyle yapiyoruz tüm hepsi bitene kadar tüm hepsini çözüyoruz.

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v4.bmp

5.Adım : Evet hepsini çözdük gördüğünüz gibi paramız hesabımızda gösterilmiş kaydedilmiş

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v5.bmp


6.Adım : Şimdi Parayı Kazadım Ama Elime Nasıl Canlı Olarak Geçicek Diyorsunuzdur.. Bunun İçin Kendimize Paypal hesabı açmamız gerek, evet açalım http://www.paypal.com/ sitesine giriyoruz. Ve Gördüğünüz gibi Hesap Açın Butonuna tıklıyoruz. Neden? Derseniz Parayi paypal hesabımıza aktartıp metin2.org’dan paypal ile ep alabileceğiz..!

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v7.bmp

7.Adım : Bireysel Bölümüne bakıyoruz ve Hesap Açın’a basıyoruz Yani Bireysel olarak üye olucaz.

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v8.bmp


8. Adım : Burada kimlik bilgilerimizi vs, gireceğiz güvenilirmi? diyorsunuzdur elbet’te Ben Paypala güvendiğim kadar babama güvenmiyorum Yani Paypal dünyanın en güvenilir sitesi knight online vs metin2’dan cash satın alma vs paypal ile gerçekleşiyor genelde hep..

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v9.bmp

9.Adım : Evet paypal hesabımızı açtık şimdide bu parayı nasıl paypal hesabıma aktartabilirim? diyorsunuzdur elbette.. Şimdi gördüğünüz gibi sitenin sağ üst kısmında settings Adlı yere tıklıyoruz. Ödeme bilgilerimizi gireceğiz..


http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v6.bmp


10.Adım : Ve ödeme bilgilerimizi giriyoruz Payments : Yazan yeri Paypal olarak seçiyoruz, ve Paypal’a kayıt olurken girdiğimiz email adresini buraya giriyoruz yani Paypal hesabımız hangi msn adresimizin üstüneyse o msn adresini yazıyoruz ve böylece Paypal hesabımız hangi msn’mizin üstüneyse paypal hesabımızın üstüne olduğu mail adresini aşağıdaki gösterildiği gibi giriyoruz, ve böylece aw$urveys bize ödeme yapabilecek.. Paypal hesabımız hangi mail adresine kayıtlıysa o hesabı yazıyoruz boylece paypal hesabımızın kayıtlı olduğu email adresine paramızı gönderecek ve paypal hesabımıza paramız geçecek. Herneyse işimiz bittikten sonra Update Account Butonuna basıyoruz ve herşey bu kadar.. Ve Son Olarakta çok özürdiliyorum anlama zoru olan arkadaşlar için 5-10 kere tekrarladım yazdıklarımın aynısını. =)


http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v10.bmp


11.Adım : Peki ben dahada çok nasıl para kazanabilirim? Diyorsunuzdur elbette, Invite Friends’sin altindaki Link : Yazan yerdeki awsurweys.com ile başlayan link herkezin kendi Awsurveys hesabına göre değişiyor oradaki link’i arkadaşlarınıza Messenger’dan link olarak verebilir veya facebookdan arkadaşlarınıza pm atarak kayıt olurmusun? gibi şeyler diyebilirsiniz arkadaşlarınız kayıt oldukça size para gelicek..

http://img.webme.com/***/l/leonmetin2-takimi/v11.bmp

12.Adım : Örnek arkadaşına linki verme AWSurveys’ten para kazanma.

.
Not : Eskaza arkadaşın sana gıcık kapıyor, ve seni sevmiyor bu yüzden verdiğin linkten kayıt olmuyor hiç sorun değil arkadaşın linke tıklasa bile sana ufak bir para gelir, kayıt olursa dahada çok gelir linkine tıklayıp baksa yani tıklasa kayıt olmasa bile en azından linkine tıklaması yetiyor, 2 yoldan kazanç sağlayabiliyorsun 1- arkadaşın linkine tıklarsa 2- arkadaşın linkine tıklayıp üye olursa..

 
22 Eyl 2009
136
0
Ankara
Konunun yeri yanlış TAŞINMASI GEREK , üstelik AWSurveys tam bi dolandırıcıdır arkadaşlar , anket doldurarak para kazandıran sınırlı site var bana özel mesaj atarsanız bu siteleri size atabilirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.