İnternet Sağlayıcım tarafından bilgisayarım ban yedi.

tatu007

Yeni üye
16 Tem 2007
12
0
Merhaba abilerim,ablalarım,kardeşlerim .
Almanyada oturan abim bilgisayarına indirme yaptığından dolayı İnternet sağlayıcı firma tarafından bilgisayarı ban yemiş . İp değiştirme , mac adresi değiştirme gibi yolları denedim fakat çözüm bulamadım :( En son Hardware id değiştirme diye bir şey duydum araştırdım , HDWID Changer diye bir program denedim o da işe yaramadı .
Şimdi sizlere sorum ;
1-) Hdd banı nasıl kadırılır ?
2-) Sorunu çözmek için başka yol mu denemek gerekir ?
 

tatu007

Yeni üye
16 Tem 2007
12
0
Hayır interneti kesilmemiş , bilgisayarından girdiği anda internet bağlantısı kopuyor . Ama aynı internete başka bilgisayardan girdiğinde rahatça giriyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.