Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar html php konularında pek bir bilgim yok oyun programlama ve paylaşma konusunda bir internet sitesi açmak istiyorum nasıl yapabilirim yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Kardeşim aslında bilgisayar mühendisliği okuyorum ancak 3. senem olmasına rağmen web programlamaya yeni başlıyoruzKardeş forum kur bence. Site kuracaksın ama bilgin yok. Bilgin olsa
Hayaline göre neler yaparsın![]()
Kardeşim aslında bilgisayar mühendisliği okuyorum ancak 3. senem olmasına rağmen web programlamaya yeni başlıyoruzYalnız bunlar okulda öğrenilecek şeyler değilmiş onu anladım tek başına çok emek vermen ve kendini zorlaman gerekli
Şuan bi dal seçmedik açıkcası her şeyden azar azar görüyoruz ben daha çok yapay zeka robotik sistemler düşünüyorum ancak Türkiye şartlarında olmayacak gibi duruyorHangi dalını okuyorsun? Bende geçeceğim seneye ve web tasarımla veritabanı programcılığı var. Diğer 2' si yok![]()
Şuan bi dal seçmedik açıkcası her şeyden azar azar görüyoruz ben daha çok yapay zeka robotik sistemler düşünüyorum ancak Türkiye şartlarında olmayacak gibi duruyoriki dalda da çok para var bence severek yapacağın alanı seç derim.
Web tasarım görsellikten dolayı güzel ama basit![]()
Veri tabanı ise zor ve görselsiz, sadece kod gibi
Yani eğer Veride az biraz görsellik varsa kesin seçerim
Hem illa veri tabanı yapmam. Ek olarak hackerlıkta kaparım.
Veri tabanında görsellik yok evet çokda sıkıcıdırAma bir hocamızın dediğine göre veri tabanı konusunda kendini iyi geliştirirsen çok iyi paralar kazanırısın.Ben bilmiyorum ancak şimdilerde elini sallasan web programcısına çarpıyor
![]()