R Rwan101 Katılımcı Üye Katılım 21 Nis 2011 Mesajlar 402 Tepkime puanı 0 Konum Sicilya Kredi 0 25 Haz 2012 #1 arkadaşlar modemin tüm ışıklları yanıyor ama internete giremiyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım ne yapmalıyım ?
arkadaşlar modemin tüm ışıklları yanıyor ama internete giremiyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım ne yapmalıyım ?
'Black-Ghost Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 19 May 2008 Mesajlar 7,877 Tepkime puanı 17 Yaş 39 Konum Çanakkale Kredi 0 25 Haz 2012 #2 aşağıda verdiğim kodu. kopyapala. Kod: %windir%\network diagnostic\xpnetdiag.exe Daha sonra. Bu kodu başlat > Çalıştır'a yapıstır ve tamam de. önüne gelen modem ayarlarına sürekli ileri veya next de sorun kalkıyor. biraz bekletiyor ama. Oyla 0 Downvote
aşağıda verdiğim kodu. kopyapala. Kod: %windir%\network diagnostic\xpnetdiag.exe Daha sonra. Bu kodu başlat > Çalıştır'a yapıstır ve tamam de. önüne gelen modem ayarlarına sürekli ileri veya next de sorun kalkıyor. biraz bekletiyor ama.
M mucahit1997 Katılımcı Üye Katılım 26 Ocak 2012 Mesajlar 512 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 25 Haz 2012 #3 belkide internet sağlayıcınla ilgili bir problem vardır... Oyla 0 Downvote