Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTNet den 8 mbps Limitsiz kullanıyorum speedtest 2.35 gösteriyor 400 kb ile çekiyorum İnternetide sadece ben kullanıyorum bu hızı nasıl arttırabilirim ?
O başka birşeyle alakalı Benimde 8mbit fakat 3mbit şu anda Belirli bir kotası var limitsiz paketlerde o kotayı aştığın zaman internet hızın düşüyor vede Faturanı ödemediğin zaman
Faturamı odedim bence o kotayı astıgımı sanmıyorum 1 tane oyun indirdim hayır diyelim geçtim düssün 3 olsun 3 mbps ye de razıyım ama 400 kbps ile çekiyorum
Evet.Bu başka bir şey ile alakalı bu arada TTNet kullanma Türkiye'deki en hızlı inter TurkcellSuperOnline (Tilgin modemler sorunsuz çalışmakta.)
Birde şehirin merkezine yakın yerde değilsen veya bulunduğun bölgeye o alt yapı yapılmadıysa internetin yavaş olur...
Bu arada Türkiye'de internet hızı düşürüldü..(Sanırsam çalmışma yapıyorlar.(Çalışma yapıyorlar konusu tamami ile benim bir tahminimdir, kesinlik veremem.)
Bence geç sınısrsız diber modem + telefon 50 tl aylık..22 mi 30 gb mi ne geçince internet hızın yarıya düşüyor ama problem değil o hali bile çok hızlı.