Arkadaşlar. Evimdeki internet hem kablolu hem wifili. Genelde bilgisayar için kablo kullanıyorum. Mobil cihazlar içinse wifiyi. İnternetim de bir sıkıntı var. WiFi kullandığım zaman internet olduğu gibi sağlam çalışıyor. Ama bilgisayarlara kabloyu takarak kullanmaya çalıştığımda ise internet geliyor bilgisayara ama çalışmıyor. Yani internet bağlantısı olmasına rağmen internet ile ilgili çalışan tarayıcı steamdan gibi şeyleri bilgisayarda kullanamıyorum. İnternet kabloları sapa sağlam bunda sıkıntı yok. Sorun gider dediğimde ise şu hatayı alıyorum: Windows ayıta veya kaynakla iletişim kurulamıyor. (birincil DNS aygılandı sonucusu) DNS ayarlarınıda hiç kurcalamadım. 2 ayrı bilgisayarda kablolu İnternette bağlanmıyor wifide sıkıntısız çalışıyor 
Güncelleme: Arkadaşlar Sorun çözüldü. Çözümü DNS ayarını değiştirdim. Otomatikten 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım sorun kalktı. Ama tam çözüm neydi ve internette ne sıkıntı vardı onu bilmiyorum. :trl
Güncelleme: Arkadaşlar Sorun çözüldü. Çözümü DNS ayarını değiştirdim. Otomatikten 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım sorun kalktı. Ama tam çözüm neydi ve internette ne sıkıntı vardı onu bilmiyorum. :trl
Moderatör tarafında düzenlendi: