Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar internete bir türlü giremiyorum driverların hepsi yüklü ama google dan aratma yapınca internet baglantınız yok diyor oysaki online oyun oynayabiliyorum internetim oldugu halde googlda aratma yapamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet explorer da girmiyor internet olmadıgı için de farklı bir tarayıcı yükleyemedim.
Online oyun oynayabiliyorum diyorsunuz hangi oyun biraz ayrintili bilgi vermenizi rica ediyorum .
Cs go oynayabiliyorum
Deneyecegim şimdiden teşekkürler.
Tarayiciniza muhtemelen virüs bulaşmiş
1- Adw Cleaner
2- malwarebytes
3- combo-fix
Bunlarla bilgisayarinizi taramanizi öneriyorum..
Eğerki tam olarak hangi günden itibaren bu sıkıntıyı yaşadiğinizi biliyorsaniz sistem geri yüklemeyi de tercih edebilirsiniz
Ama yine en mantiklisi format atip stabil bir bilgisayar kurmak antivürüsler ve firewallar ile
Umarim faydalı olabilmişimdir
Deneyecegim şimdiden teşekkürler.
Dostum Combo-Fix felan sakın uğraşma. PC mazAllah formatlık olur. Arkdaşın dediği gibi Malware ile tarat çok yararlı bir program. Hayırlı Forumlar...
Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp,combofixi açtığında sistem yani windows dosyalarına hasar verip veya silmiyor.Eğer combofix kullanıcaksan da zaten işin bittik den sonra silmelisin yoksa problem olur.
ttnet sen müsteri hizmetlerini ara bu kadar ugrasmana gerek yok
Ttnet Değilsende Kendi Müşteri Temsilcin Vardır Elbet Olmadı Modemin Arkasındaki Ufak Deliğe Bir Kürdan Yardımıyla Rest Çek Tkrar Kur.