İnternetHaberi.Com Scripti VİP

S4cuRiTy EneMy

Yaşayan Forum Efsanesi
24 Nis 2012
8,773
6
root@server

images


Script Kurulumu

İlk Başta Dosyaları indirin , Ardından db_ayar.php Dosyasına Veritabanı Bilgilerini Giriniz. Daha Sonra .htconfig Dosyasını Düzenleyin. cache Klasörüne 777 Yazma İzni Verin. .htconfig Dosyasına 777 Yazma İzni Verin. Ve Kurulum Tamamlanmıştır. Admin Bilgileri İse Şu Şekildedir. Panel Giriş Adresi : Siteadi.Com/kontrol Panel Kullanıcı Adı : admin Panel Kullanıcı Şifresi : admin

Tema Özellikleri

1. ANA MANŞET BÖLÜMÜ

10 adetten oluşan ana manşet bölümü kontrol panelden haber eklerken “Ana manşette görünsün” seçeneği seçilirse eklenen haber burada görünür.
2. ÜST MANŞET BÖLÜMÜ
4 adetten oluşan üst manşet bölümü çok önemli olan haberleri ekleyeceğiniz manşet bölümüdür. Kullanımı, kontrol panelinden haber eklerken üst manşeti seçerek aktif etmektir ve yine üst manşetin kısmının resmi ayriyeten seçilir.
3. SÜRMANŞET BÖLÜMÜ
Manşet bölümünün hemen yanında yer alan bu bölümde 3 haber başlığı, habere ait resimler ve kısa özet ile birlikte yer alır.
4. GELİŞMİŞ YAZAR MODÜLÜ
Sınırsız site yazarı, alıntı yazar, misafir yazar ekleyebilir, yazarlara ait resim ve bilgileri girebilirsiniz. Ayrıca site yazarlarına ait özel “Yönetim Paneli” vardır. Yazarlara; talep etmiş oldukları kullanıcı adı ve parolayı belirleyerek kendi yazılarını eklemelerini sağlayabilirsiniz. Eklenen bu makaleler “Yönetici” onayına gönderilir. Yöneticiler onayladıktan sonra makaleler yayınlanır.
5. GELİŞMİŞ EDİTÖR MODÜLÜ
Sınırsız editör ekleyebilirsiniz. Editörler sitedeki alt yöneticilerdir. Haber ekleme, Foto galeri ekleme, yorum onaylama gibi yetkileri bulunmaktadır. Haber-Sisteminde eklenen editörlerin ayrı bir giriş paneli bulunmaktadır. Burada eklenen editörlerin ekledikleri haberler, “Yönetici” onayına gider. Yönetici onayladıktan sonra haberler yayınlanır. Editörün haber silmesi ve düzenlemesi bile “Yönetici” onayına tabidir.
6. SINIRSIZ KATEGORİ EKLEME
Sol kısımdaki Kategori bölümüne sınırsız kategori ekleyebilirsiniz.
7. SON DAKİKA BÖLÜMLERİ
Haber eklerken son dakika bölümlerini seçerseniz eklediğiniz haberler bu bölümlerde yayınlanır.
8. ANKET MODÜLÜ
Sınırsız anket ekleyebilirsiniz.
9. EN ÇOK OKUNAN VE EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER
Ana sayfada yer alan bu bölüm ile izleyicilerin en çok takip ettikleri haberler rahatlıklar görülebilir.
10. VİDEO VE FOTO GALERİ MODÜLLERİ
Video galeri modülü “EMBED” kod ekleme sistemi ile çalışmaktadır. Eklenen videolar istenirse haber detayına ilişkilendirilebilir veya video galeri bölümünden izlenebilir.
Foto galeri modülü tamamen kontrol panelinden yönetilebilmektedir. Öncelikle kategori oluşturup daha sonra oluşturulan kategori içine fotoğrafları ekleyebilir, Eklenen fotoğraflar ana sayfadan Foto Galeri linkinden görülebilir veya oluşturmuş olduğumuz bir foto galeriyi haber detayı altına ilişkilendirebilirsiniz.
11. DÖVİZ MODÜLÜ
Döviz modülünde yöneticinin değişiklik yapmasına gerek kalmadan sistem her saat otomatik olarak dövizleri güncelleyip anında site ana sayfasına yansıtır. İçeriğinde Dolar, Euro, Altın ve İMKB bulunmaktadır.
12. HAVA DURUMU MODÜLÜ
Hava durumu modülü güncel ve standart olarak Türkiye illerini kapsamaktadır. Kullanıcı Haber-Sistemine girip her hangi bir il seçtiğinde sonraki ziyaretlerinde seçtiği ili görecektir.
13. REKLAM MODÜLÜ
Haber-Sisteminde toplam 13 adet reklam alanı bulunmaktadır. Bu sayı talebe göre artırılabilir. Sistemin çalışma mantığı bir reklam alanına birden fazla reklam eklenmesi halinde site ana sayfasında her sayfa yenilendiğinde rastgele olarak reklamların gösterilmesi şeklindedir. Ayrıca Google’ın para kazanma sistemi olan Adsense ya da bu sisteme benzer diğer kodla çalışan reklamları desteklemektedir.
14. GELİŞMİŞ İSTATİSTİK ve GOOGLE ANALYTICS
Haber-Sisteminin çok gelişmiş bir istatistik sistemi vardır. Ziyaretçi hangi arama motorundan ulaşmış, Ara motoruna hangi kelimeyi yazarak ulaşmış, Haber-Sisteminde ne kadar zaman geçirmiş, kaç sayfa ziyaret etmiş, hangi tarayıcıyı kullanıyor, hangi Windows sürümünü kullanıyor gibi özellikleri öğrenebileceğiniz bir istatistiğe sahiptir. Ayrıca Google Analytics kodunuz varsa onu da ekleyip kullanabilirsiniz.
15. ÜYELİK MODÜLÜ
Üyelik modülü sayesinde kullanıcılar haber-sistemine üye olabilirler ve dilenirse üye olan kullanıcılara mesaj gönderebilirsiniz. Üye olan kullanıcılar yorum yazdıkları zaman kullanıcı adları görünmektedir.
16. YORUM MODÜLÜ
Haber detayları ve Yazarların makaleleri için yorum yapılabilmektedir. Yazılan yorum Yönetim Panelindeki Yorum modülüne onaya düşer ve onaylandıktan sonra yayınlanır. Yetkili mercilerin istemesine karşın yorum gönderen kişilerin “IP” adresleri yorumunun karşısında kayıt altına alınmaktadır.
17. ARŞİV BÖLÜMÜ
Haber-Sistemine eklenen tüm haberler arşivlenir. Ana sayfadaki arşiv bölümünden gg/aa/yy tarih formatında ilgili tarihte eklenen haberleri görebilirsiniz.

İndir

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.