Bana göre yavaş geliyor arkadaşlar cs falan oynuyamıyorum Sizce nasıl iyimi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abi sen galiba vodafonun 16 liralık sınırsız netini pcye bağlamışındostum em,in ol çok iyi bak, bu benimki haline şükretmelisin.AYRICA BEN BU NETLE COD8 ONLİNE SIKINTISIZ OYNUYORUM HAYRET SEN NASI OYNAYAMIYORSUN.
![]()
bu arada toplumsal mesaj veriyorum sakın ama sakın vodafon vınn almayımsonucu benimki gibi olur.
![]()
abi sen galiba vodafonun 16 liralık sınırsız netini pcye bağlamışın![]()
![]()
ahahas
ali kardeş süpersin
abi sen galiba vodafonun 16 liralık sınırsız netini pcye bağlamışın :d :d
ewet dostum valla öyle yaptım nerden bildin![]()
hem daha uzucuz hemde masrafsız die aldımnette gezinmek için sorf yapmak için ideal ama iş download a gelince net cafeye gidiyorumm
![]()
bilmek deil ben dalga olsun diye demiştim ama o hız başka yerde olmaz be abiewet dostum valla öyle yaptım nerden bildin![]()
hem daha uzucuz hemde masrafsız die aldımnette gezinmek için sorf yapmak için ideal ama iş download a gelince net cafeye gidiyorumm
![]()
telefona internet alıosun sınırsız , sonra simkartı pcye bağlıyosun ve bağlanıyosun diye biliyorum tabi kullanana sormak lazmÖyle bir net varmı gerçekten ayrıntı verir misin SaviorAngel ?
dostum em,in ol çok iyi bak, bu benimki haline şükretmelisin.AYRICA BEN BU NETLE COD8 ONLİNE SIKINTISIZ OYNUYORUM HAYRET SEN NASI OYNAYAMIYORSUN.
![]()
bu arada toplumsal mesaj veriyorum sakın ama sakın vodafon vınn almayımsonucu benimki gibi olur.
![]()
telefona internet alıosun sınırsız , sonra simkartı pcye bağlıyosun ve bağlanıyosun diye biliyorum tabi kullanana sormak lazmama bence kullanma ..
ewet dostum öle sim'e alıyoruz neti bide 120 lira verip vın alıyorsun vına simi sokuyosun vınıda usb ye sonra net gelmiştelefona internet alıosun sınırsız , sonra simkartı pcye bağlıyosun ve bağlanıyosun diye biliyorum tabi kullanana sormak lazm :d ama bence kullanma ..
biliyorum jet de de öleydi fakat usb modemi bedava veriodu . fakat kendi simine ek internet olarak yani ek sim kart olmaksızın kendi telefon simini bağlamak isteyenler ya arkadaşının kullanmadığı vınn ını veya jet ini alabilir veya direk telefonu pcye bağlayıp simden inte bağlanabilir.ewet dostum öle sim'e alıyoruz neti bide 120 lira verip vın alıyorsun vına simi sokuyosun vınıda usb ye sonra net gelmiş
isteyen 120 lira verip vınn almak zorunda deil telefonuda pc ye bağlayabilirsiniz