Selamın Aleyküm Beyler Benim Tam Olarak Sıkıntım Şu Modem Yanımda Tüm Lambaları Sorunsuz Yanıyor Ama Arada Sırada Bilgisayar İnterneti Kesiyo 30 35 Saniye Sonra Yeniden Bağlıyor Acaba Sıkıntısı Nedir Yardım Edebilecek Var Mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim yemin ederim aynı şey 1 günden beri bendede var.
dediğin gibi 30 saniye sonra felan geri geliyor.
Delirdim sinrden modemi parçalıyacam şimdi.
Selamın Aleyküm Beyler Benim Tam Olarak Sıkıntım Şu Modem Yanımda Tüm Lambaları Sorunsuz Yanıyor Ama Arada Sırada Bilgisayar İnterneti Kesiyo 30 35 Saniye Sonra Yeniden Bağlıyor Acaba Sıkıntısı Nedir Yardım Edebilecek Var Mı?
Türkiye de intarnetimden sorunsuz memnunum diyen kişi sayısı çok azdır be kardeşim.İki gündür 150 kbps arasında gidip geliyor.Video bile izleyemiyorum.
Verdiğimiz tüm paralar ceplerine gidiyor. Adamları zengin ediyoruz.Değmez..
bende de aynısı var sıkıntı kablolardan çıkıyor ben interneti ilk aldığımda modemi bağlamaya gelmemişlerdi duvardan çıkan kabloları kendim kafama göre sinyali bulana kadar denemiştim yanlız rc4 e bağlamaya üşendim haporlor kablosuyla internete bağlanıyorum 3 yıldır haftada 1 kez vodofoneden teknik ekip istiyorum ama gelmiyor internet hızım 16 gb olması gerekirken 7 upload hızımsa 0.34 gibi birşey halinize şükür edin yani.
Cmd açarak bunları yazın
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
İşe yarayacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.Ayrıca sorunum diğer bilgisayarımda vardı (xp) ethernet kablosunu çekip takınca geliyordu ama bir işe yaramıyor yine de.Format atıp bunları girince düzeldi şimdi.Format sayesinde mi yoksa bu fonksiyonlar sayesinde mi düzeldi bilmiyorum açıkçası.