Arkadaşlar vikipedi de araştırma yaparken alt nootlar bölümünde bulunan bir link şu ana kadar
denk geldiğim en büyük ve en hoşuma giden bir arşiv sitesini keşfetmeme sebep oldu.
Sizlerinde işine yarayacağını ve hoşunuza gideceğini düşündüğümden dolayı bu siteyi sizlerle
paylaşma ihtiyacı duydum.
Sözü fazla uzatmaya gerek yok sizler araştırdıkca keşfediceğiniz için öncelikle fikir sahibi olmanız
için birkac fotoğraf paylaşıp adresi sizlere sunuyorum.
1-Sayfanın girişi.Yukarıda verilen arama motorunda aramak istediğiniz herhangi bir web
kaydına eğer arşivlenmişse ulaşma imkanınız bulunuyor.

2-Yukarıdaki katagorilerden olan video arşiv bölümünde özellikle bizlerin işine yarayabileceğini
düşündüğüm bilişim katagorisi.

3-Yine video katagorisinde bulunan gecmiş tarihli ve günümüzün oyunlarının videolarını
bulabileceğiniz eylenceli bir bölüm.

4-İçinde NASA nın cekmiş olduğu resimler ve yayınlamış olduğu belgesel vb. elektronik
belgelerin bulunduğu bir bolüm.

5-Ses katagörisinde bulunan bircok albüm ve radyo yayınlarını bulabileceğiniz müthiş
bir bölüm.

6-İçinde kitap döküman belge vb. şeyler bulabileceğiniz doküman bölümü.

Arkadaşlar bunlar benim saadece 30-40 dk bir göz atma ile keşfettiğim ve beni oldukca
heyecanlandıran bölümler.Biraz araştırma ile bizler için cok yararlı olabilecek bilgiye
ulaşmamızı sağlayacağını düşünüyorum.
NOT;
*Site ile hiçbir bağlantım yoktur.
*Eğer siteden döküman indirilebiliyorsa,bu dökümanların yasallığı veya güvenilirliği hakkında
hiçbir fikrim veya yükümlülüğüm yoktur.
*Site geneli ve dökümanların çoğu ingilizcedir.
*Bu paylaşım sadece bilgi paylaşımıdır.Benim icin yararlı olabileceğini düşündüğüm bir kaynağı
paylaşmak istedim.
www.archive.org
SAYGILAR...
denk geldiğim en büyük ve en hoşuma giden bir arşiv sitesini keşfetmeme sebep oldu.
Sizlerinde işine yarayacağını ve hoşunuza gideceğini düşündüğümden dolayı bu siteyi sizlerle
paylaşma ihtiyacı duydum.
Sözü fazla uzatmaya gerek yok sizler araştırdıkca keşfediceğiniz için öncelikle fikir sahibi olmanız
için birkac fotoğraf paylaşıp adresi sizlere sunuyorum.
1-Sayfanın girişi.Yukarıda verilen arama motorunda aramak istediğiniz herhangi bir web
kaydına eğer arşivlenmişse ulaşma imkanınız bulunuyor.

2-Yukarıdaki katagorilerden olan video arşiv bölümünde özellikle bizlerin işine yarayabileceğini
düşündüğüm bilişim katagorisi.

3-Yine video katagorisinde bulunan gecmiş tarihli ve günümüzün oyunlarının videolarını
bulabileceğiniz eylenceli bir bölüm.

4-İçinde NASA nın cekmiş olduğu resimler ve yayınlamış olduğu belgesel vb. elektronik
belgelerin bulunduğu bir bolüm.

5-Ses katagörisinde bulunan bircok albüm ve radyo yayınlarını bulabileceğiniz müthiş
bir bölüm.

6-İçinde kitap döküman belge vb. şeyler bulabileceğiniz doküman bölümü.

Arkadaşlar bunlar benim saadece 30-40 dk bir göz atma ile keşfettiğim ve beni oldukca
heyecanlandıran bölümler.Biraz araştırma ile bizler için cok yararlı olabilecek bilgiye
ulaşmamızı sağlayacağını düşünüyorum.
NOT;
*Site ile hiçbir bağlantım yoktur.
*Eğer siteden döküman indirilebiliyorsa,bu dökümanların yasallığı veya güvenilirliği hakkında
hiçbir fikrim veya yükümlülüğüm yoktur.
*Site geneli ve dökümanların çoğu ingilizcedir.
*Bu paylaşım sadece bilgi paylaşımıdır.Benim icin yararlı olabileceğini düşündüğüm bir kaynağı
paylaşmak istedim.
www.archive.org
SAYGILAR...
Son düzenleme: