Internetten para kazan !! Kumbara kutum ile internetten para kazan

Dindoktoru

Uzman üye
27 Mar 2016
1,711
0
Kuzey Irak
[COLOR="Red[SIZE="4 [URL="https://tik.lat/vOwQU"] KUMBARA KUTUM TIKLA ÜYE OL ![/URL]
[/COLOR][/SIZE]
GBy4a7.png

[SIZE="3 [URL="https://tik.lat/XmbSM"] KUMBARA KUTUM TIKLA ÜYE OL !
[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]

[COLOR="red [URL="https://tik.lat/nsyn0"] Kumbara Kutum Ödeme Kanıtlarını Görmek İçin Tıkla[/URL][/SIZE][/COLOR]

[SIZE="5 [URL="https://tik.lat/cxyLU"] KUMBARA KUTUM TIKLA ÜYE OL ![/URL][/I][/CENTER][/COLOR][/SIZE]

[SIZE="5 [URL="https://tik.lat/djxwD"] KUMBARA KUTUM TIKLA ÜYE OL REFSİZ![/URL][/I][/B][/CENTER][/COLOR][/SIZE]

[COLOR="red [URL="https://tik.lat/s6ZH9"] Kumbara Kutum Ödeme Kanıtlarını Görmek İçin Tıkla[/URL][/B][/I][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Red
 
Son düzenleme:

EsMak

Üye
14 Mar 2017
125
0
Kumbara kutum ile internetten para kazanın !! Yatırım yaparak internetten para kazandıran güvenilir sistem !!
1LGZl1.png


Merhaba arkadaşlar. İnternetten para kazandıran yatırım sitesinden bahsedeceğim. Kumbara kutum sitesi ile paranızı internette biriktirerek kazanabilirsiniz. Kumbara kutum inernetten para kazanmanızı sağlayan bir yatırım sitesidir.

Yapımcıları tamamen Türk olan site uzun vadede güzel para kazandırıyor. Size bu sistemden nasıl para kazanacağınızı ve ne kadar para kazanacağınızı tek tek anlatacağım ve gerçekten yatırım yapıp para kazanmak isterseniz güzel bir site o yüzden yazının devamını da okumanızı tavsiye ederim.


Bu arada bu iş yatırım işi olduğu için çok azda olsa risk vardır. Dolayısıyla yatırım yapacaksanız yüksek meblalar yerine küçük meblalar yatırın. Ayrıca hayatta her şey bir risk. Risk almadan hiç bir şey kazanamazsınız. Yarın yaşayacağımız garanti değil bunu unutmayın ve okumaya devam edin...

GBy4a7.png

Kumbara kutum bir yatırım şirketidir ve yatırdığınız para %1500 değer kazanmaktadır. Örnek vermek gerekirse 100 TL yatırım yaptınız ve 1 yıl sonunda size 1500 TL para kazandıracaktır. Mantık bu fakat biraz daha detaylandıralım.
brLE3d.png

Kumbara kutum sistemine katılabilmeniz için bir arkadaşınızdan üyelik linki ile siteye üye olmanız gerekmekte. Siteye üye olduktan sonra kumbara kutum sistemine giriş yapıyorsunuz ve karşınıza kumbara kutumun paneli çıkar. Sistemden para kazanmanız için 17 farklı para kazandıran kumbaradan her hangi birini satın alıyoruz. Satın almak için istediğiniz fiyattaki kumbaraya "satın al "tuşuna basarak şirketin iban numarasına parayı gönderin ve üst taraftaki kumbarayı onayla butonuna basın. Parayı yatırırken açıklama kısmına isminizi ve yatırdığınız parayı yazın. sisteme paranız 24 saat içerisinde geçecektir.
m3JNY1.png

Siteye en az 30 Tl lik kumbara alarak başlaya biliyoruz. En fazla ise 1.000 Tl lik kumbara bulunuyor. Bütün kumbaralar bize yatırdığımız parayı 1 yılda %1500 kar kazandırır. Mesela 30 TL miz 1 yılda 700 TL, 1.000 TL miz 1 yılda 15 bin TL kazandırır. Yapmamız gereken her hangi bir işlem yok. Yatırdığımız para işleniyor ve bize 1 yılda %1500 kar bırakıyor. Siteden kumbara aldıktan sonra siteden başka bir işlem yapmamıza gerek yok. Yatırım yapıp paramızı çekmeyi bekleyeceğiz.
vbJN16.png

Kumbara kutumdan para çekmek için de yapmamız gereken günü geldiğinde para çekme talebinde bulunmaktır. Kumbara kutumdaki paramızı 6 ayda bir çekebiliyoruz. Bu süre çok gibi gözükse de bence çok normal çünkü kazandırdığı para gerçekten çok yüksek ve para her an çekilebilseydi bu sistem hemen kapanırdı çünkü gerçekten çok fazla para kazandırıyor.
DPy5n6.png


Kumbara kutum sisteminde benim size tavsiyem sistemi tanımanız için sizi fazla zorlamayacak bir bütçe ile sisteme başlayın. Yani ortalama 30 ila 100 TL arasında yatırın. 100 Tl niz 6 ayda 1500 TL, 1 yılda 1500 TL kazanmış olursunuz. Bence 100 TL çok yüksek bir para değil ama kazanırsanız bir yılda 3000 Tl gerçekten azımsanmayacak bir para. Eğer 200 TL yatırırsanız 6.000 TL kazanacaksınız ki gerçekten sizi rahatlatacak bir para olabilir. Bu arada size tavsiyem Çok yüksek meblalar yatırmayın. en fazla 100-200 TL yatırın. Kazanırsanız sizi çok rahatlatır. Eğer sistem batarsa paranız gitmemiş olacaktır.
LyORBj.png


X0E3V7.png



KUMBARA KUTUM TIKLA ÜYE OL !


Kumbara Kutum Ödeme Kanıtlarını Görmek İçin Tıkla

Kumbara Kutum Hakkında Resmi Bilgilendirme


REFERANS LİNKİNİZ İLE 24 SAAT İÇİN DE SAATLİK KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ



Kendinizi Sistemimize üye olarak kaydettikten sonra KUMBARA Alıp size özel verilen REFERANS linki ile kişileri sitemize yönlendirerek komisyonunuzu aynı gün alabilirsiniz ve YAPMIŞ olduğunuz yatırımı 1 saat için de veya 24 saat içinde tekrar alabilirsiniz.SİZE ÖZEL REFERANS LİNKİ'ni sosyal medya hesaplarından sistemimizi kısa ve öz anlatan kısa bir açıklamayla paylaşarak yeni üye adayları doğal olarak heyecanlanarak anında üye olurlar. Buda size anlık olarak kazanç sağlayacaktır.. Size Ait Referans Linkinizi arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza gönderin. Sosyal Medya Hesaplarınız da (Facebook,twitter,instagram, Facebook grupların da) Paylaşarak Bu Linke Tıklayıp Üye Olanlar dan Sizlere Yüzde 10 Komisyon Hesabınıza Yatıyor. ÖDEMELER KUMBARA KUTUM Geri Ödeme havuzundan ödenir. REFERANS LİNKİNİZİ DAHA ÇOK ÜYE ADAYLARINA ULAŞTIRIN VE KAZANÇ SAĞLAYIN.Geri Ödeme Havuzu KUMBARA KUTUM tarafından bütün ÜYELERİN şirketin başarısından paylar almasını sağlamış bir yeniliktir.Daha güzel şartlara gelmemizi sağlayan, ÜYELERİMİZE Geri Ödeme Havuzu ile teşekkürlerimizi iletiriz. Her KUMBARANIN % 100'ü Geri Ödeme havuzuna gider. ÖDEMELER Geri Ödeme havuzdan ödenir.Geri Ödeme havuzu KUMBARA KUTUMUN saatlik ödemelerine bağlı olarak dalgalanır.

ŞİRKETİMİZ
KUMBARA KUTUM dünya da Eşi benzeri olmayan lider bir şirkettir. Ana hedefimiz olabildiğince Üyelerimizin Kazançlarını tesirli bir biçimde ilerlemesine yardımcı olmak. Internet ve ticaret imkânlarını akıllıca birleştirmektir.
Yakın bir zaman da tesirimizi başka ülkelere de genişletmeyi Hedefliyoruz. Uzun zamandır milletlerarası şirketlerle işbirliği yapıyoruz.


EKİBİMİZ

Ekibimiz tecrübeli kadrolardan oluşmasının yanı sıra eşi benzeri olmayan bilgi ve yeteneklere sahip olabildiğince yüksek kaliteli eksperlerden oluşmaktadır. En yüksek kurumsal ve profesyonel etik standartlarla desteklenen ve ekip çalışmalarının yardımıyla mümkün olduğunca en kısa vakitler içerisinde kusursuz neticeler elde ediyoruz.

AMACIMIZ

Amacımız bütün üyelerimizin çıkarlarının güvenliğini sağlamak ve ticaretimizi akılcı bir biçimde yürütmektir. Kayıtlı her üyemiz hem kararlı bir iş ortağı hem de gerçek bir ticaret eksperi durumuna geliyor. Üyelerimiz ile Ekip Çalışması ve ticareti birleştirdik zira geleceğimizin bu ikisi ile alakalı bulunduğuna inanıyoruz!



NE YAPIYORUZ ?


Biz kazanırken ve sizi de Kar Ortağımız olarak bizimle kazanmaya çağrıda bulunuyoruz. Karşılıklı olarak mükafatlandırıcı işbirliği her projenin kararlı olmasının anahtarıdır ve bizim hizmetimiz ve başarılarımız bir tesadüf değildir.

1.Web sitemizi kullanarak Reklam pazarında Şirketlerin Sitelerine Tıklama sağlayarak kazanmanızı mümkün hale getiriyoruz.Şirketimiz Firmalardan tanıtımlar alır, siz sadece Alınan tanıtımlara Tıklama Yaparak Hem Siz Hem Şirketimiz Kazanıyor.Sistem basit bir şekilde ilerliyor.KISACA ; Siz reklama tıklama yapıyorsunuz, biz siz değerli iş ortaklarımız için Reklam Alıyoruz.


NİÇİN YAPIYORUZ ?


Şirket Ortaklarımızın daha fazla kazanmasını istiyoruz, zira bu bizim açımızdan da karlı Bir Durum.HEM SİZ HEM DE ŞİRKETİMİZ KAZANIYOR.

Günümüzde Reklam Sektörü ŞÜPHESİZ en umut verici ve düşük riskli karlı yatırım YAPAN meydanlardan bir tanesidir!




Arkadaslar Okumaya Üşenen Arkadaslar İcin Cekılmıstır.
https://www.youtube.com/watch?v=0cfk2RfFeiE&t=2s

Pek kafama yatmadı, yatırdığımız para nasıl batabiliyor. Biz satış falan yapmıyor muyuz? Yatırıp bırakıyor muyuz? Eğer yatırıp bırakıyorsak herkesin parası battı derler bu işten yüklü bir miktar kazanırlar. Daha önce de buna benzer bir işe girişmiştim her gün yeni kural getirdiler yatırımım da boşa gitti...
 

Dindoktoru

Uzman üye
27 Mar 2016
1,711
0
Kuzey Irak
Pek kafama yatmadı, yatırdığımız para nasıl batabiliyor. Biz satış falan yapmıyor muyuz? Yatırıp bırakıyor muyuz? Eğer yatırıp bırakıyorsak herkesin parası battı derler bu işten yüklü bir miktar kazanırlar. Daha önce de buna benzer bir işe girişmiştim her gün yeni kural getirdiler yatırımım da boşa gitti...
Kardesim siteye ben 50 tl attim risk edilecek kadar yuksek degil sana boyle diyor 6 ay sonra gel 50 tlen 650 tl olsun 6 ay bekledikten sonra parani cekebiliyorsun
 

EsMak

Üye
14 Mar 2017
125
0
Kardesim siteye ben 50 tl attim risk edilecek kadar yuksek degil sana boyle diyor 6 ay sonra gel 50 tlen 650 tl olsun 6 ay bekledikten sonra parani cekebiliyorsun
Ne dediğini anladım şirket batmazsa diye belirtmişsiniz orda.. İnsan bi durup düşünüyor yani bu devirde kim kime parasını vermiş. Referans istemesi de saçma. Hem hiçbir şey yapılmayacaksa yatan para kazanmaz ki.
 

Darkhacker2

Kıdemli Üye
3 Ocak 2016
3,821
0
O'ndan
bu riskli iş buna para yatırcağanıza bu sitede 140 TL lik Madeni şirket açılışına özel 25 TL ye veriyorlar günde 2 -3 tl kazandırıyor ( son 3 saat kalmış indirimin bitmesine )

Sanal Madenciler
 

berat0534

Üye
17 Nis 2015
238
0
Kardeşim kusuruma bakma konun çok uzundu okumadım .
Şimdi sen yorumlarda demissin ki 50 tl yatırdım 650 tl alcam .
İyi güzel yani sen paranın 13 katını alacaksın .
Bu sistemi kuran adamlar gidip bankadan 10 bin tl kredi çekipte 10 bin tl ye 130 bin lira niye kazanmıyorlar açıklayabilir misin ?
 

GAA

Katılımcı Üye
23 Eyl 2016
412
1
beyler böyle şeylere inanan birisi var mı 6 ay sonra kim bilir ne olacak
 

Dindoktoru

Uzman üye
27 Mar 2016
1,711
0
Kuzey Irak
Kardeşim kusuruma bakma konun çok uzundu okumadım .
Şimdi sen yorumlarda demissin ki 50 tl yatırdım 650 tl alcam .
İyi güzel yani sen paranın 13 katını alacaksın .
Bu sistemi kuran adamlar gidip bankadan 10 bin tl kredi çekipte 10 bin tl ye 130 bin lira niye kazanmıyorlar açıklayabilir misin ?
Kardes videi cektim onu izleye bilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.