- 18 Nis 2022
- 290
- 47
Arkadaşlar şuanda kanıt atamıyorum ama ben bu site sayesinde 2 günde anket doldurarak 3 dolar kazandım. (Duzeltme yapiyorum hafta sonlari anketler çok az oluyor hafta içinde daha çok oluyor) Daha çok uğraşsaydım ve anket kısmını biraz daha erken keşfetseydim daha çok kazanabilirdim. Oyun oynayarak da kazanabiliyorsunuz. Sitenin referanslı linki bu: Freecash: Free Cash, PayPal, Bitcoin & more! | Freecash.com buradan kayıt olursanız size kutu veriyor dolayısıyla parayla başlıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam sonraki 48 saatte de 1 dolar kazanırsanız 3 kutu daha geliyordu. Bana kutu geliyor mu bilmiyorum ama size geliyor. Para çekim limiti çok değil 50 cent di galiba, çekim yerleri olarak paypal, visa, litecoin, bitcoin ve ethereum var. Günde 1 saat girseniz bile 3-4 güne 3-4 dolar yaparsınız bence yani ben bile yaptım en azından. Sitede sohbet server'ı var Türkiye için sorunuzu oraya sorun yarım saate cevap gelir herhalde zaten 7-8 bin aktif kişi var. Bu aralar paraya ihtiyacım var diye böyle bir konu açtım, kazançlarınızdan %5 komisyon alıyorum referanslı linkten oyüzden birlik olup 100-1000 dolar kazanırsanız sevinirim
#reklam

Son düzenleme: