Internetten site yaparak para kazanmak

yusufaltunsoy

Yeni üye
28 Mar 2019
17
4
Aydın
Arkadaşlar herkese merhaba ben site yapmak istiyorum şu instagram takipçi hileleri gibi aktif sayfalar ama hiçbir bilgim yok yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar.
 

Mamilost

Katılımcı Üye
19 May 2018
539
7
şimdi ilk olarak html ve css ile basla site tasarımı kodlamasini öğren sonra php diline geç yavaş yavaş mantigini kavradiktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
907
ZYZZ
Merhaba Öncelile düzgün ve öne çıkan bir site için bir miktar para ödemen lazım.Sonra iyi bir hosting ve domain e ihtiyacın var sonrada iyi birscript yükle.Veya html. css ve php dillerini öğrenip bir site kurabilirsin.
 

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
Merhabalar,

Bkz; [ame="https://www.youtube.com/watch?v=jhUMarSa5Tc"]https://www.youtube.com/watch?v=jhUMarSa5Tc[/ame]

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=vI68Rzfqong"]https://www.youtube.com/watch?v=vI68Rzfqong[/ame]
 

ROE

Üye
16 May 2019
151
0
Bremen
script yazman için html-php yeterli olacaktır, ama smm panel yani instagram takipçi işine gireceksen bu forumda veya bir çok forumda script bulabilirsin scripti sitene atıp satış platformlarından user "takipçi" alırsın ve satışa başlarsın. Bilinen panellerden hazır bayilikte alabilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.